Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilciliğinin daveti üzerine Kastamonu'ya gelen Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Ali Karayılan, Karayılan, Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt ve Genel Merkez İletişim Koordinatörü Recep Koçak, kahvaltılı Bağışçı Gönüllü Bulaşması programına katıldılar.
İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesinde gerçekleştirilen Bağışçı Gönüllü Buluşması programında konuşan Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Ali Karayılan, iyilik hareketinin bir temsilciliğini de Kastamonu'ya açtıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Kastamonu temsilciliğimizin yapmış olduğu çalışmalarla diğer illere de örnek olmaya devam ediyor. İyilik hareketinin her geçen gün büyüyerek yurt içi ve mazlum coğrafyalarda ülkemiz insanının iyiliklerini ulaştırıyoruz. Bu vesile ile Kastamonulu bağışçı ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt ise, Deniz Feneri Derneğinin çalışmalarını slayt eşliğinde sunum yaparak anlattı. Kunt, derneğin kurulduğu yıllardaki yoksulluk ile şuan ki yoksulluğun aynı olmadığını belirterek, Etiyopya, Kenya, Gürcistan ve Fildişi Sahillerinde yapılan kalıcı tesislerden ve buralarda yaşayan insanların yaşam kalitesinden kesitler sunarak dünyanın değişik ülkelerindeki ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan çalışmalardan bahsetti.
Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilcisi Halit Bitkin de, Kastamonulu ihtiyaç sahiplerine uzun zamandır destek veren bağışçılara ve Deniz Feneri Derneğinin genel merkezine teşekkür etti. Kastamonu'da yapılan iyilik faaliyetlerini ve yurtdışındaki çalışmalardan bahseden Bitkin, Kastamonu'daki ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı öncesinde tekrar destek olacaklarını kaydetti.
Editör: Pusula Gazetesi