Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaşanan kaza bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Zonguldak İstanbul karayolu Alaplı girişinde meydana geldi. İddiaya göre Şerit değiştirerek dönüş yapmak isteyen Ahmet Öztürk (68) yönetimindeki 67 TU 054 plakalı otomobile arkadan gelen Adem Göktekin (43) yönetimindeki 34 EM 3467 plakalı otomobil çarptı. Kazada Adem Göktekin'in kullandığı otomobil takla atarken, kazada yaralanan sürüler Adem Göktekin, Ahmet Öztürk ve eşi Nebahat Öztürk'ün (64) yardımına çevredeki,i vatandaşlar koştu. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı. Devlet hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Diğer yandan meydana gelen trafik kazası bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde sağ şeritten sol şeride dönüş yapan Ahmet Öztürk'ün kullandığı otomobile Adem Göktekin'in kullandığı otomobil çarpması ve daha sonra da takla attığı görülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi