CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay ve beraberinde İlçe Saymanı ve aynı zamanda Alaplı ve Gümeli Arıcılar Derneği Başkanı Hüseyin Tosun ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Arif Deliak&8217;la birlikte İlçe Kaymakamı Aydın Memük&8217;e ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Mustafa Sakarya&8217;ya nezaket ziyaretinde bulundu.
İlk olarak İlçe kaymakamı Aydın Memük&8217;ü ziyaret eden CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay burada yaptığı konuşma da Kaymakam Aydın Memük&8217;ten 30 Ağustos&8217;ta yaşanan protokol krizi ile başlayan sorunların giderilmesi temennisinde bulundu. Kaymakam Memük&8217;ten ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Altay, &8220;CHP İlçe teşkilatı olarak ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu çerçevede İlçe Kaymakamımız Aydın Memük&8217;e nezaket ziyareti gerçekleştirdik. İlçedeki yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk&8221; dedi.
Kaymakam Aydın Memük&8217;de yaptığı konuşmada CHP Alaplı İlçe teşkilatının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay ve beraberinde İlçe Saymanı ve aynı zamanda Alaplı ve Gümeli Arıcılar Derneği Başkanı Hüseyin Tosun ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Arif Deliak daha sonra Alaplı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Mustafa Sakarya&8217;ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi