Zonguldak Kömürspor taraftar gruplarından ‘Ultras’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için ücretsiz oyun parkı açtı. Taraftarların düzenlediği etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Sosyal sorumluluk projelerini hızla sürdüren Zonguldak Kömürspor taraftar gruplarından ‘Ultras’ düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeni ile taraftarların çocuklar için açtıkları oyun parkı yoğun ilgi gördü. Taraftarların kendi imkanlarıyla açtıkları oyun parkı ücretsiz bir şekilde hizmet verdi. Emniyet Müdürlüğü’nün karşısında bulunan otopark alanına açılan oyun parkına gelen çocuklar burada çeşitli alanlarda doyasıya eğlendiler. Ayrıca, ücretsiz olarak dondurma, döner ekmek, ayran ve çeşitli ürünler taraftarlar tarafından çocuklara taktim edildi.

Sosyal sorumluluk projelerini sürdüreceklerini ifade eden Ultras Elmas grubu liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, “Öncelikle tüm ulusun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyoruz. Ultras Elmas gurubu olarak tribünde kavgasız, şiddetsiz futbol haricinde neler yapabiliriz diye sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullara kırtasiye yardımı yaptık. Geçtiğimiz günlerde okullarda dondurma dağıtımı gerçekleştirdik. Bugünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklar bizim geleceğimiz. Bu etkinliğimiz tamamen ücretsiz buraya bir oyun parkı kurduk. Bine yakın çocuğumuza döner ekmek, ayran dağıtacağız. Amacımız birlik ve beraberliği sağlamak Ultras Elmas olarak etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecek bu daha başlangıçtır” dedi.


Editör: Pusula Gazetesi