TED Zonguldak Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Burçin Bahadır, bu yıl ÖSS sınavında yakaladıkları yüzde 88´lik başarının bir tesadüf olmadığını söyledi.


Burçin Bahadır Pusula´ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:


"Biz yönetime geldiğimiz günden itibaren öncelikli olarak öğrencinin başarısını artıracak çalışmalara ağırlık verdik. Öğrencilerimizin sadece akademik başarısını değil, sosyal ve kültürel ve sportif çalışmalarını da destekliyoruz. Liseyi bitiren bu gençlerimizin İstanbul´da TED´ler arası forumda birincilikleri var. Öğrencilerimizin çoğu iyi yerleri kazandı.


Özel üniversiteleri burslu kazanan öğrencilerimiz var. Bizim amacımız eğitim kadromuzu dinamikleştirmek. Sınav sistemleri sürekli değişiyor. Çocuklarımızı tam donanımlı hale getirmek istiyoruz. Öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte çalıştık. Teknolojik yatırımlar yapıyoruz. Zonguldak il genelinde ÖSS başarısı düştü. Ama TED Koleji geçen seneye oranla yüzde 20 bir artış sağladık. Biz sadece TED Kolejinin değil, tüm okullarımızın başarılı olmasını istiyoruz. Biz her yıl başarı oranımızı artırıyoruz. Yüzde 45 ile aldığımız başarı oranını geçen yıl yüzde 67´ye, bu yılda yüzde 80´e çıkarttık.


Başarı çıtamız yükseliyor. Biz kolejimizden daha çok kişinin yararlanmasını istiyoruz.


Türkiye´de Ankara´dan sonra ikinci kurulan TED Koleji Zonguldak´tır. TED´ler arasında iyi bir konumdayız. Başarımızı artırmak istiyoruz. Başarılı bir okuluz. Bir Vakıf kuruluşuyuz. Kar amacımız yoktur. Kazandığımız paranın tümünü okula ve eğitime harcıyoruz. İlköğretim sınıflarımızda laptopla eğitim veriyoruz. Binalarımızı fiziki olarak geliştiriyor, yeniliyoruz. Bazılarını yıkıp yeniden yapacağız. Tek hedefimiz bu imkânlardan daha çok insanın faydalanması."

Editör: Pusula Gazetesi