Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşinin evden gidişini kaldıramayan 32 yaşındaki İbrahim Can, doğal gaz borusuna kendini asarak intihar etti. Hayatını kaybeden Can'ın acı haberi alan akrabaları bina önünde göz yaşlarına boğuldu.



Olay Süleymanlar mahallesi Razı Deniz sokak Şenevler A/4 blok giriş katı numara 1 de meydana geldi. İddiaya göre dün sabah saatlerinde İbrahim Can, aralarında geçimsizlik olduğu öğrenilen eşi L. Can ile tartıştı. Tartışma sonrasında evi terk ettiği öğrenilen L.Can'ın akşam saatlerinde ağabeyi ile kocası İbrahim can'ın yanına geldiği, yeniden yaşanan tartışmanın ardından L. Can ve ağabeyi binadan ayrıldı. Sanayi sitesinde motor ustası olarak çalışan İbrahim Can sabah işe gitmeyince arkadaşları telefonla ulaşmaya çalıştı. Can' a ulaşamayan arkadaşları, İbrahim Can'ın karşı komşusu H.Ç ye ulaşarak eve bakmalarını istedi. H.Ç karşı komşusu H.Ç'nin kapısını çalmasına rağmen açılmadı. Evden gelen kokuyu fark eden H.Ç. polise haber verdi. Binaya itfaiye ekipleri ile gelen Polis, kapıyı kırarak içeriye girdiklerinde İbrahim Can'ın doğal gaz borusunda asılı olarak buldu. İbrahim Can'ın Cansız bedeni asılı olduğu yerden indirilirken, Polis olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme başlattı. Nöbetçi savcının da incelemesinin tamamlamasının ardından İbrahim Can'ın Cansız bedeni tabuta konarak Cenaze aracı ile Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

Acı haberi alan İbrahim Can'ın Annesi Ayşe, babası Mustafa, ağabeyi Yılmaz ve akrabaları olay yerine gelerek göz yaşına boğuldu. Cenazenin evden çıkışı sırasında ise aile yakınları ağıtlar yaktı.

İbrahim Can'ın evi yeni aldığı ve 6 ay önce taşındığı öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi