VELİOĞLU GENÇLİKSPOR PUAN ALAMADAN LİGDEN DÜŞTÜ!


Zonguldak Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Velioğlu Gençlikspor, 14 gol atıp 154 gol yediği 22 maçta 22 mağlubiyetle küme düştü.
Çaycuma'nın Velioğlu Mahallesi’nde 2009 yılında kurulan Velioğlu Gençlikspor, 2'nci Amatör Çaycuma Grubu'nda 3 yıl mücadele ettikten sonra 1'inci Amatör Lig'e, 2 sonra da Zonguldak Süper Amatör Lig'e yükseldi. Geçen yıl ligi 24 puanla 9’uncu sırada tamamlayan Velioğlu Gençlikspor, bu sezon istediği sonuçları alamadı. 12 takımın yer aldığı ligde 22 maçta 22 mağlubiyet alan Velioğlu Gençlikspor, sezonu 0 puanla sonuncu sırada tamamlayarak 1'inci Amatör Lige düşerken en farklı mağlubiyetini de 21’inci haftada Kozlu Belediyespor’a 18-0 yenilerek aldı.
Velioğlu Gençlikspor Kulübü Başkanı Mustafa Verimbaş, kuruluş amaçlarının gençlere spor yapacakları imkanı sağlamak olduğunu söyledi. Sezon boyunca istediklerini sonuçları alamadıklarını ifade eden Verimbaş, şöyle dedi:



"OYUNCULARIM BENİM İÇİN ŞAMPİYONDUR"



"Genç bir ekip olmamız ve maddi imkansızlıklar sonucu başarılı olamadık. Daha önce ligden düşmemiz garanti olmasına rağmen ligden çekilmedik. Biz gençlere spor yapma imkanı sağlamak için yola çıktığımızı anlatıp devam ettik. Amacımıza ulaştık. Futbolcularımız yüreklerini koyarak oynadılar. Oyuncularım benim için ligin şampiyonudur. İmkanları bizden daha fazla olan takımların olduğu ligde sezonu tamamlayan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ruhlarıyla oynayan, üzücü sonuçlardan yıpranmayan, birlik ve beraberliklerini bozmayan bir ekip olabilmeyi bize ispatladılar. Seneye 1'inci Amatör Lig'de yolumuza devam edeceğiz."




KAPTAN OKAN: "GAYEMİZ SPOR"



Takım kaptanı Okan Gedik ise çoğu takımın kötü sonuçlardan sonra ligden çekildiğini, ancak kendilerinin büyük bir mücadele örneği göstererek ligi tamamlamayı başardıklarını hatırlattı, "Kötü bir sezon geçirdik. Gayemiz puan almak değil, spor yapmk, kötü alışkanlıklardan uzak durmaktı. O yüzden ligi sonuna kadar getirdik" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi