AYRANLARI İDMANDA YUDUMLADILAR!

Çaycuma Süt Ürünleri ile Zonguldakspor arasında, ‘Her yudumda takımına destek ver” sloganıyla satışa sunulan Zonguldakspor logolu ayranlarına Zonguldaklılar büyük ilgi gösteriyor.

Çaycuma Süt Ürünleri sahiplerinden Doruk Alpan, hayata geçirdikleri projenin tanıtımını yapmak için Zonguldakspor idmanını ziyaret ederek futbolculara ayran ikram etti.

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Teknik Direktör Şenol Demir futbolcular ve Ultras Elmas Taraftar Grubu üyeleri, Çaycuma Süt firması tarafından getirilen ayranları yudumladı.

DORUK ALPAN: TAHMİN ETTİĞİMİZDEN DAHA ETKİLİ OLDU

Çaycuma Süt Ürünleri sahiplerinden Doruk Alpan, Zonguldakspor idmanına yaptığı ziyarette hayata geçirdikleri projeyle ilgili şu görüşlere yer verdi, “Günümüzde yerel olmak çok önemli. Yerelin birbirini koruması, milliyetçilik çok önemli. İnşallah bundan sonra düzenli bir katkıyla Zonguldak Kömürspor’u maddi, manevi ve sponsor anlamında daha güçlü yerlere hep birlikte taşırız.

Önümüzdeki günlerde faklı şeylerde olabilir. Zaten bu havayı, bu atmosferi görünce hemen planlamaya başladım. Önümüzdeki günlerde de inşallah diğer ürünler üzerinden destek sağlarız.

Maddiyatı bir kenara koyarak söylüyorum: en önemlisi biz burada Milliyetçiliğin kaybolmadığını gördük. Ayranların piyasaya çıktığı ilk gün çok büyük bir olay oldu. 7’den 70’e herkes bu durumu paylaştı. Medyası, Sosyal Medyası… Dolayısıysa bu iş tahmin ettiğimizden de güzel yerlere gitti. İnşallah devamı gelir. Ama en önemlisi Zonguldakspor’un başarısı.

Zonguldakspor Teknik direktörü Şenol Demir’de firma sahibine teşekkür ederek, “Bizim başarımızda böyle şeylerle geliyor. Sadece futbolcuyla sahada her şey olmuyor. Bazen böyle şeyler olacak ki bizde başarılı olacağız. Futbolcunun oyunuyla olmuyor sadece. Taraftarın desteği, sizlerin desteğiniz gerekli oluyor.”

ZONGULDAKSPOR PLAY-OFF AVANTAJINI TEKİRDAĞ’DA SÜRDÜRMENİN PEŞİNDE

Zonguldakspor, Spor Toto 3. Lig’de son haftalara yaklaştıkça Play-Off’ta yakaladığı avantajını sürdürmenin planlarını yapıyor. Ligde hafta içi mesaisinde rakibi Cizrespor olduğundan haftayı puansız kapatan Kırmızı-Lacivertli takım, rotayı Pazar günü konuk olacağı Tekirdağspor maçına çevirdi.

Çarşamba günü Ankara’da oynanan Gölbaşıspor – Kozan Belediyespor takip eden Teknik Direktör Şenol Demir, dün yapılan çalışmada takımın başında idmana çıktı.

Teknik Patron Şenol Demir yarı sahada oyuncularına taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Oyuncularından çabuk oynamalarını ve kaleyi gördüklerinde yoklamalarını isteyen Teknik Patron, oyuncuların attığı şık golleri ‘Brova’ sözleriyle ödüllendirdi. Cuma gününü dinlenerek geçirecek olan Zonguldakspor, Cumartesi günü maçın yapılacağı Tekirdağ’a hareket edecek.


Editör: Pusula Gazetesi