Çaycuma Belediyesi önderliğinde kurulan iftar çadırında Çaycuma Belediyesi, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odası ile Pazarcılar Derneğinin katkıları ile iftar programları devam ediyor.


Hayırsever vatandaşlar ile sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan yardımların sevindirici olduğunu vurgulayan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "İftar çarımıza gösterilen duyarlılığa candan teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odası ve Pazarcılar Odası, Ziraat Odası, Selüloz İş Sendikası, Şoförler Odası ile Naci Miyanyedi isimli hayırsever tarafından verildi. Bu gün ise hayırsever Selma Bayam tarafından verilecek. Programa MHP İlçe Teşkilatı, Kızılay Çaycuma Şubesi, İşçi Emeklileri Derneği, Çaycuma Müftülüğü, Özçelik Taşımacılık, Belediye çalışanları, ve Merkez Orta Okulundan duyarlı 4 öğretmen sırasıyla katkı sağlayacak.


Bu arada, Çaycuma Belediyesinin Yapı Kredi Bankasında bulunan İftar çadırı programı ile ilgili 66195507 nolu hesaba ise hayırsever vatandaşlar imkanları ölçüsünde para yatırarak katkı sağlıyor. İftar hesabına bu güne kadar 4 bin 220 TL para yatırıldı. İftar programı-na diğer sivil toplum kuruluşları ile hayırsever iş adamlarımızın katkı sağlaması bekleniyor. Günde ortalama 400´ün üzerinde insanımızın iftarını açtığı çadırda, her akşam İlçe Müftülüğü tarafın-dan vatandaşları bilgilendirici tasavvuf müziği, ilahı ve dini sohbetlerde yapılıyor" dedi.


İftar programına katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, iftar programı sonunda iftar çadırına katkıda bulunan kişi ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür belgesi vereceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi