ZONGULDAKSPOR’DA İKİ GÜNLÜK İZİN SONA ERDİ

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor, iki günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı. Ligde 34’üncü haftanın maçları Çarşamba günü oynanacak. Zonguldakspor’un rakibi rakibi ligden çekilen Cizrespor olduğundan haftayı maç yapmadan Bay geçirecek.

Kırmızı-Lacivertli takım hafta sonu konuk olacağı Tekirdağspor maçının hazırlıklarına Stadyum’da başladı. Zonguldak’ta hafif sakatlığı bulunan Mert Caymaz düz koşuyla antrenmanı tamamladı. Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk bir süre çalışmayı takip ederek oyuncuları tatlı ikram etti.

PLAY-OFF YOLUNDA İŞİMİZ HENÜZ BİTMEDİ

Zonguldakspor Teknik Patronu Şenol Demir, haftayı Kozan Belediyespor galibiyetiyle kapattıkları için mutlu olduğunu ancak Play-Off yolunda henüz işlerinin bitmediğini vurguladı.

Şenol Demir, antrenmanda gazetecileri yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi, “İçeride kaybettiğimiz Yeşil Bursa maçını telafi etmemiz gerekiyordu. İyi bir oyunla kazandık, telafi ettik. Kalan 3 maçımızıda en iyi şekilde değerlendirip Play-Off’un içerisinde olmak istiyoruz. Tabi herkes ‘Bitti herşey’ şeklinde yorum yapıyor. Şu an için bitmiş bir şey yok. Rakibin 5 müsabakası daha var. kazanılabilecek maçları var. o yüzden biz kalan 3 maçtan gerekli puanları yani Play-Off’a kalabileceğimiz puanları almamız lazım. Bunun içerisinde Tekirdağspor maçı önemli bir maç haline geldi. Sonra da Gölbaşı maçı var. Ve Erzin’le bitireceğiz. Play-Off’un içerisinde olmak için geldiğimizden beri büyük bir çaba sarf ediyoruz. Play-Off’a kalalım inşallah sonra yine gerekli açıklamaları yapacağız.”

Editör: Pusula Gazetesi