Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in üçüncü kez evlilik yolunda olduğu ortaya çıktı.

Sporcope'un haberine göre; Futbolculuk kariyerinin ardından yorumculuğa soyunan ve LigTV'nin ardından uzun yıllardır NTV camiasında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen'in yine aynı kanalda spikerlik yapan Tuğba Dural ile evlenme konusunda ilk adımı attığı konuşuluyor. Dilmen'in Tuğba Dural ile birlikteliğini resmiyete dökmek için Dural'ın ailesi ile tanışmaya gittiği öğrenildi.

RIDVAN DİLMEN'İN 3. EVLİLİĞİ

Bilindiği gibi Rıdvan Dilmen, Sarıyer'de futbol oynadığı dönemdeki ilk evliliğinden 1, 1999 yılında evlendiği Ayşe Hanımdan da bir kızı bulunuyor. Dilmen geçtiğimiz Aralık ayında ikinci evliliğini noktalamıştı.

DURAL'IN 2. EVLİLİĞİ

Tuğba Dural ise 2011'de ilk evliliğini yapmış ve bu birlikteliği 2012 yılında sonlandırmıştı.

TUĞBA DURAL KİMDİR?

Tuğba Dural, 9 Hairan 1981 yılında Zonguldak'ta doğdu. 1.64 Boyunda Dural TED Koleji'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü'nde eğitimine devam etmiş ve bitirmiştir. 2004 Eylül – 2005 Mayıs döneminde Serap Ezgü'den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi almıştır.

Tuğba Dural, Eylül 2004 yılında CNN Türk Spor Servisi'nde görev yaptı. Şubat 2004 – Ağustos 2004 döneminde CNN TÜRK haber merkezinde Şirin Payzın'la Yeni Gün Hafta Sonu programında çalışmıştı ve bu dönemde Radyo Foreks'te ekonomi bültenlerini sunmuştur.

Futbol Ekstra programının yapım ekibinde olan Tuğba Dural spor haberlerini ve futboliga programını sunuyordu. Şuan ise Ocak 2010 dan beri Ntv Spor servisinde görev almaktadır. Tuğba Dural son olarak Rıdvan Dilmen ile birlikte Not Defteri programını yapmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi