OKAN EKEN KOZAN MAÇIYLA İLGİLİ KONUŞTU!

Ligde haftayı Kozan Belediyespor galibiyetiyle kapatan Zonguldakspor, Play-Off hattında yeniden avatantajlı duruma geldi. Geçtiğimiz hafta Yeşil Bursa mağlubiyetini telafi etmek için Adana’ya giden Zonguldakspor, düşme savaşı veren Kozan’ı evinde yenerek rahat bir nefes aldı. 2-0’lık Kozan Belediyespor galibiyetinde takımının ikinci golünü kaydeden Zonguldakspor’un forveti Okan Eken, zorlu geçen maçın değerlendirmesini yaptı.

TAKIM OLARAK ÇOK İYİ MÜCADELE EDEREK KAZANDIK!

Kozan maçında takım olarak çok iyi mücadele ederek kazandıklarını dile getiren golcü futbolcu, “Çok zor maç olacağını biliyorduk. Rakibimiz düşme potasında olduğundan beklediğimizden de zor bir maç oldu. Onlarında son şanslarıydı. Arkadaşlarımı da kutluyorum. Çok iyi mücadele ettik. Güzel bir galibiyet aldık. Geçen sene Play-Off maçlarıyla 2. Lig’i kaçırmıştık bu sene başarmak istiyoruz. Umarım Play-Off’u garantileyip 2’nci Lige çıkmak istiyoruz. Gol attığım içinde çok mutluyum. Evet şansız bir dönemden geçiyordum. Bu şanssızlığımı Kozan maçında kırdım. Umarım bundan sonraki atacağım gollerle takımıma çok daha katkı vermek istiyorum.

Kozan Belediyespor’un kazandığı ancak gole çeviremediği penaltı pozisyonuyla ilgili konuşan Okan, “Golü bulduğumuz andan itibaren hakem sürekli penaltı vermeye yer arıyordu. Penaltı öncesi Onur’a yapılan faulü es geçti. Penaltıyı kurtaran Ferdi’yi de özellikle tebrik ediyorum. Çok iyi çıkardı.”

MERT CAYMAZ: GARANTİLEDİK GİBİ!

Zonguldakspor’un tecrübeli futbolcusu Mert Caymaz, Kozan Belediyespor galibiyetiyle Play-Off’u büyük oranda garantilediklerine değindi. Geçen seneden Play-Off tecrübelerinin olduğuna değinen başarılı orta saha oyuncusu, hedefe emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Zonguldakspor’un orta sahasında bu sezon başarılı performans sergileyen Mert Caymaz, geçtiğimiz Cumartesi günü Kozan Belediyespor’u 2-0 yendikleri maçla ilgili konuştu.

Gidip gelen maçı kazanarak Play-Off’ta büyük avantaj kazandıklarını vurgulayan Mert, “Kozan maçı öncesi yaptığımız konuşmalarda kazanmak için her şeyi yapacağımıza söz vermiştik. Cumartesi günü de söz verdiğimiz gibi her şeyi yaptık ve 3 puanın sahibi olduk. Penaltı gol olmuş olsaydı berabere de kalabilirdik. Gidip gelen 90 dakika sonunda çok güzel bir galibiyet aldık. Bu sonuçla yüzde 80 Play-Off’a kaldığımızı düşünüyorum. Artık kalan 3 maçımızda basit hata yapmayız. Tecrübe edindik. Umarım Play-Off’ta da geçen sezon ki hatalarımızı yapmayız. Play-Off’un tecrübeli takımıyız. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. 90 dakika bizim kontrolümüzde geçti. Topu yere indirdiğimiz de her iki üç pas yaptığımızda atak yaptık, özellikle ilk yarıda gole çok yaklaştık. Adana’da alışık olmadığımız bir sıcaklık vardı. Buda bizi etkiledi. İlk yarı çok net pozisyonlarımız vardı. Golü bulamayınca ister istemez stres yaptık. Çünkü geçen haftaki yenilgi bizi çok kötü etkiledi. Geçte olsa golü bulduk ve 3 puanın sahibi olduk.”

HÜSEYİN YILMAZ: KOLAY MAÇIMIZ HİÇ OLMADI!

Zonguldaksporlu futbolcu Hüseyin Yılmaz, Kozan Belediyespor galibiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi, “Zor bir maçtı rakipte kümede kalma savaşı veriyordu. Tabi onlarında çok ihtiyacı vardı, bizim de moral motivasyon olarak Play-Off’da kalmamız için önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Ligde kolay maç yok, bugüne kadar kolay bir maç oynamadık oynamayacağız da.”

Editör: Pusula Gazetesi