ZONGULDAKSPOR ‘KOZAN’MAYA HAZIRLANIYOR

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor, geçtiğimiz hafta Yeşil Bursa’dan aldığı mağlubiyeti telafi etmenin peşinde. Ligde 2 Bay’ı bulunan ve son dört maçına çıkacak Zonguldakspor, hafta sonu Adana deplasmanında konuk olacağı Kozan Belediyespor maçını kazanarak Play-Off’taki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Kırmızı-Lacivertli takım, Kozan Belediyespor’la oynayacağı zorlu maçın provasını yaptı. Teknik Direktör Şenol Demir son taktik çalışmasında sahaya süreceği kadroyu da kafasında şekillendirdi.Zonguldakspor’un ilk yarıda 1-0 mağlup olduğu Adana temsilcisi iç sahada aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor.


MERT CAYMAZ: KAZANIP RAHATLAMAK İSTİYORUZ

Zonguldakspor’da formu yükselen oyuncular arasında dikkat çeken Mert Caymaz, Kozan maçı öncesi değerlendirmede bulundu. Ligde Bursa ekibine yenilerek kaybettikleri avantajını yeniden almak için mücadelelerine devam edeceklerine değinen tecrübeli orta saha oyuncusu, “Kozan maçı artık büyük önem taşıyor. Elimizdeki bütün avantajı Yeşil Bursa’ya mağlup olarak kaybettik. Beraberlikte iyi skordu bakıldığında. O gün kötü bir günümüzdeydik. Yapacak bişey yok, biz demek ki kolayı seçmiyoruz. Kozan maçını almamız gerekiyor çünkü iki hafta Bay’ımız var. Kozan’da sıkıntılı bir dönemde, düşme potasından kurtulmak istiyorlar. Bunların bizim için çok önemi yok kazanıp rahatlamak istiyoruz. Gerçi rakiplerimizin de Bay’ı var ama biz işimizi garantiye almak istiyoruz. Önümüze bakmak zorundayız, tek düşüncemiz Kozan’ı evinde yenerek Play-Off hattında nefes almak.

Hafif sakatlığı bulunan Mert Caymaz, kızı Almina ile birlikte çalışmayı saha kenarından takip etti. Kulüp Başkanı Süleyman Caner’de Almina ile yakından ilgilendi.

Editör: Pusula Gazetesi