DOĞU OTOMOTİV, SARAYSPOR’A YOL SPONSORU OLARAK DESTEK VERDİ

Bolu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında Zonguldak’ı temsil edecek Sarayspor’a, Acılık’ta faaliyet gösteren Doğu Otomotiv ulaşım sponsoru oldu. Zonguldak’ta başarılı maçlar çıkartarak Şampiyonluk kupasını kaldıran Sarayspor, aynı başarısını gruplarda sürdürmeyi hedefliyor.

Sarayspor’un 24-27 Mart tarihleri arasında Bolu’da katılacağı grup maçları öncesi Doğu Otomotiv, ulaşım sponsoru olarak kulübe maddi destek verdi.

Zonguldak Sarayspor Antrenörleri Turan Altıntaş ve Hakan Sağlam, Bolu’da katılacakları organizasyon için Kulübe yol sponsoru olan Doğu Otomotiv Sahipleri Şaban Aydemir ve Muhammet Aydemir’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Turan Altıntaş ziyarette günün anısına Muhammet Aydemir’e Sarayspor’un formasını hediye etti. Saraspor’un yer aldığı Bolu Grup merkezinde Ankara (2), Karabük, Bilecik Düzce’den takımlar yer alıyor. Zonguldak kafilesi, Çarşamba günü 17.00’da maçın yapılacağı kente hareket edecek.

Sarayspor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Antrenörü Turan Altıntaş, Bolu’da yer alacakları Şampiyona için kendilerine yol sponsoru olan Doğu Otomotiv sahiplerine teşekkür ederek, “Zonguldak’ı gruplarda temsil edeceğiz, başarılı maçlar çıkartarak Türkiye’de son 32 takım arasına kalmayı hedefliyoruz. Üçerli gruplarda maçlar oynanacak, grup birincileri final oynanacak. Pazar günü finale yükselerek Zonguldak’ı daha üst turlarda temsil etmek istiyoruz. Ayrıca bize her zaman destek olan Ekşioğlu Beton sahibi Talip Ekşi’ye teşekkür ediyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi