Zonguldak kent merkezi yeni bir otomobil ve tren çarpışmasına tanıklık etti. Kaza, Çaydamar hemzemin geçitte meydana geldi.

Çaydamar'da Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan yol çalışması nedneiyle ulaşım İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi'nin bulunduğu ara yoldan verildi. Yol üzerinde bulunan kontrolsüz demir yolundan geçmek isteyen bir otomobil trenle çarpıştı. Tren yolunun tünel kısmının duvar nedniyle görülememesi ve yetkililer tarafından önlem alınmaması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmadı.
Yük treninin yaklaştığını dubar nedeniyle göremediğini belirten araç sürücüsü, "Yol çalışması olduğu için yolu ara sokaktan verdiler. Ancak buradaki duvarı görüyorsunuz. buradan trenin geldiğini görmek mümkün değil. Eğer yolu buradan verdiyseniz yetkililerin ve özellikle istasyonda çalışanların burada önlem alması gerekiyor. Ancak alınan bir önlem yok. Burada okul var ve öğrenciler geçiyor. Allah'tan bize bir şey olmadı. Ya bir öğrenci veya öğrenci servisi buradan geçerken bu kaza olsaydı ne olurdu? Bu tünel daha önce çalışmıyordu, daha yeni yeni çalışmaya başladı. Burada güvenlik önlemlerinin artırılması gerekiyor" açıklamasında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri kazyla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi