Ligde haftayı Maltepespor galibiyetiyle kapatarak seriyi 3’e çıkartan Zonguldakspor’da moraller yerinde. Aldığı seri galibiyetlerle 42 puanla dördüncü basamağa yüksele Kırmızı-Lacivertli ekip, lider Kızılcabölükspor’la puan farkını 6’ya kadar düşürdü.

Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, 2-1 sonuçla yendikleri Maltepespor maçının ardından değerlendirmede bulundu.

MALTEPESPOR’U ÇOK İYİ ANALİZ EDEREK KAZANDIK

Maç öncesi rakibi iyi şekilde analiz ederek kazandıklarına değinen Zonguldakspor’un Teknik Direktörü Şenol Demir, “Zor bir müsabakaydı, ilerisi için çok önemliydi. Bu bilinçle çıktılar sahaya, istediler ve hak ettiğimiz üç puanı aldık. Maltespor’u yakın takibe almıştı, maçları izletip görüntüleri izlemiştik. Şişirme toplarla, karambol pozisyonları kovalayan bir ekip. Önlem almamıza rağmen birkaç pozisyon buldular bu şekilde. Bizde istekli oynadık, daha fazla pozisyona üreten bir görüntü çizdi çocuklar. Bir haftalık süreçte 9 puan hepimiz için iyi oldu. Önümüzde Altay maçı var. Hüseyin, Okan, Onur kart cezalısı duruma düştü. Altay maçında görev vereceğimiz arkadaşlar en iyisini yapacaklardır. İzmir’den de puan veya puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacağız.

SON 9 MAÇ BİZİ NEREYE TAŞIYACAK GÖRECEĞİZ!

Ligdeki bulundukları konumu da değerlendiren Teknik Patron, “Ligde çıkacağımız 9 maç kaldı, en ciddi şekilde bunları geçmek istiyoruz. Hedefimiz ilk 5 içinde yer alarak Play-Off diyorum ancak maç maç aldıkça bakalım nereye gelebileceğiz. İlk hedefimiz dediğimiz gibi ilk 5’te yer almaktı.”

GÖKHAN HATASINDAN DOLAYI ÖZÜR DİLEDİ

Zonguldakspor’un savunmasında son haftalarda şans bulan Gökhan Akıllı, Pazar günü yendikleri Maltepespor maçının ardından konuştu. Yedikleri golde yaptığı hatadan dolayı camiadan özür dileyen genç stoper, “Herkesten özür diliyorum yediğimiz golde hatamdan dolayı. Bizim altımızda Play-Off için yüklenen bir takımdı Maltepespor, onlarla aramızdaki puan farkını açmak avantaj oldu. Altay maçı var önümüzdeki onu yenerek çıkışımız devam edecektir.

MERT: ŞİMDİ İLERİYİ DAHA AÇIK GÖRÜYORUZ

Maltepespor ağlarına jeneriklik gol bırakan Zonguldakspor’un başarılı orta saha oyuncusu Mert Caymaz, maç sonrası şu görüşlere yer verdi, “Arkadaşlarımızla hep bunu konuşuyorduk, önümüzü daha açık görüyoruz şuan. İnşallah bu seri devam eder. İyi mücadele ediyoruz artık iyi futbolda oynamaya başladık.”

ŞAMPİYONLUK BASAMAKLARI TEK TEK ÇIKIYORUZ

Son haftalarda formu yükselen Zonguldakspor’un orta saha oyuncusu Selçuk Vural, basamakları tek tek çıkarak Şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirterek, “Çok zor maç olacağını biliyorduk, ufak tefek hatalar yaptık. Basamakları inşallah tek tek çıkarak Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Hoca son bölümde inisiyatif almamı söyledi sahada. Kazanmak istediğimiz zaman oyun olarak, mücadele olarak gösteriyoruz sahada gücümüzü. Hüseyin’i attığı golle ilk yarıda rahatladık, üçü dördüde bulabilirdik.

BATUHAN: ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

Savunmada çabukluğuyla Zonguldakspor’a önemli katkı sağlayan Batuhan Otyıldız, Maltepespor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, “Çok yorucu bir maç oldu, gerçekten Maltepespor’a karşı iyi oynadık. Üç maçtır kazanıyoruz, inşallah Altay’ı yenerek serimizi sürdürmek istiyoruz. Herkesin ayağına yüreğine sağlık.”

ALTAY MAÇINDA ÜÇ OYUNCU CEZALI!

Zonguldakspor’da 3 futbolcu cezalı duruşa düştü. Maltepespor maçında gördükleri sarı kartla, 4 kart sınırını aşan Zonguldaksporlu futbolcular Hüseyin Yılmaz, Okan Eken ve Onur Eriş, hafta sonu oynanacak Altay maçında yer alamayacak.

PRİMLER YÜKSELDİ!

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Maltepespor maçı sonrası galibiyeti primlerini Bin Tl’den Bin 500 Tl’ye yükselttiği açıkladı. Kırmızı-Lacivertli futbolcular soyunma odasında havalara atarak galibiyeti kutladı.

Editör: Pusula Gazetesi