Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Otomobilde bulunan yaralılardan birinin Çaycuma ve Köyleri Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Çaycuma istikametinden Perşembe istikametine gitmekte olan Recep D.(34) idaresindeki 67 DF 816 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıkmak isteyen Sinan B. idaresindeki 67 AZ 869 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Sinan B.'nin kullandığı otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendi.
Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Aracın benzin kaçırdığının fark edilmesiyle olay yerine Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri de sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen ekipler sürücü Sinan B.'yi ve yanında bulunan Çaycuma ve Köyleri Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu'nu araçtan çıkarttı. Diğer araç sürücüsü Recep D. kazadan yara almazken yanında bulunan Eren İ.D. (10) ve Satı D.(47) otomobilden yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından Başkan Çiloğlu Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Çiloğlu'nun kalçasında kırık olduğu, sürücünün ise ayağının kırıldığı öğrenildi.
Trafiğe kapanan yol araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Editör: Pusula Gazetesi