TBMM eski Başkanı, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan sel felaketine uğrayan Çaycuma´nın Karapınar Beldesi&[#]8217;ni ziyaret etti. Toptan, beraberinde Vali Erdal Ata, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Bayındırlık ve İskan Müdürü Kemal Memiş, DSİ Şube Müdürü Erol Orpak, İl Sivil Savuma Müdürü Ahmet Güngör, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri ile Karapınar esnafının sel nedeniyle yaşadığı sıkıntıları dinledi.


Toptan, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, DSİ Şube Müdürü Ahmet Güngör ve Bayındırlık ve İskan Müdür Kemal Memiş´den Karapınar´a yapılan yardımlarla ilgili bilgi aldı. Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç öncelikle selde yıkılan köprünün yerine yenisinin yapılmasını istedi.


Selden zarar gören esnaf ise kendilerine cüzi bir para yardımı yapıldığını söyleyerek daha fazla yardım talebinde bulundular. Toptan daha sonra esnaf ve pazaryerini gezerek çocuklara hediye dağıttı.

Editör: Pusula Gazetesi