Zonguldak´a alıştığını ve mümkün olduğunca ziyaretleri gerçekleştirmeye çalıştığını ifade eden Kaplan, "Yeni bir şehre alışmak ilk zamanlar zor oluyor. Evime, çalışma arkadaşlarıma ve Zonguldak´a alıştım. Şimdi de sizleri tanımak için iade ziyaretlerinde bulunuyorum" dedi.


Ziyarette Ereğli Esnaf ve Sanat-karlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman ile Zonguldak Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özdemir, kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi verdi.



&[#]8216;Amacımız en iyi şekilde hizmet&[#]8217;


Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, Genel Maden İşçileri Sendikası´nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Ramis Muslu ile makamında görüştü. GMİS´e iadeyi ziyarette bulunduğunu belirten Kaplan, aradan geçen kısa süre içinde Zonguldak´ı tanıma fırsatı bulduğunu, sendikanın Zonguldak için önemini bildiğini söyledi. Sendikanın çalışmaları hakkında daha önceden bilgi sahibi olduğunu, 30 yıllık memuriyet hayatında demokratik kitle örgütleri ile ilişkilere özen gösterdiğini kaydeden Kaplan, "Zonguldak için, ülke için son derece zor şartlarda çalışan maden işçileri adına görev yapan sendikamız adına sizlerle birlikte her zaman yakın ilişki içinde olmaya ve birlikte çalışmaya devam edeceğim" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu, başta emniyet güçleri olmak üzere tüm güvenlik güçleriyle ve kamu adına görev yapan kurumlarla her zaman yakın ilişki içinde olduklarını belirterek, "Amacı-mız maden işçilerine ve Zonguldak halkına en iyi şekilde hizmet etmek, onların huzurlu ve mutlu yaşamalarını sağlamaktır" dedi.


Ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcıları İsmet Demirhan, Dursun Oğuz, Genel Sekreter Taci Alkaya, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Osman Tutkun, Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alabaş hazır bulundu.



Kaplan&[#]8217;dan Terzi&[#]8217;ye ziyaret


Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi´yi makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, Zonguldak´a alıştığını ve kendisini ziyaret edenleri iadei ziyaret ederek yakından tanımaya çalıştığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Terzi ise Kaplan´ın güleryüzlülüğüne dikkat çekti. Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan´a görevinde başarılar dileyen Terzi, ziyarette İl Genel Meclisi´nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Editör: Pusula Gazetesi