Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 3’üncü Bölge Koordinatörü Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 22’nci Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan ve İl Koordinatörü Giresun Milletvekili Ali Temür, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'ın yanı sıra AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır da hazır bulundu.

Parti olarak sadece seçim dönemlerinde çalışmadıklarını ifade eden Turan, “Zonguldak’la ilgili ciddi sıkıntı ve sorunlarımız yok, Zonguldak teşkilatı dinamik bir teşkilata sahip. Biz de Genel Merkez olarak gördüğümüz eksiklikler varsa, bunları gidermeye çalışacağız. Arkadaşlarımızı daha çok motive edeceğiz. Tecrübelerimizi arkadaşlarımıza aktaracağız” dedi.

“AK Parti olarak sadece seçimden seçime çalışmayız” diyen Turan, “Biz yarın seçim olacakmış gibi her zaman sahada çalışırız. İnşallah Mart ayı itibari ile yine İl Koordinatörü olan arkadaşımız Zonguldak’ın bütün ilçelerini gezecek. Biz bütün il ve ilçelerimizin teşkilatlarını ziyaret ediyoruz. Artık bizim aylık danışma meclisi toplantılarımız, ilçe ve mahalle danışma meclisi toplantılarımız daha dinamik bir şekilde devam edecek. Bu konularla ilgili olarak da arkadaşlarımızla istişare edeceğiz” şeklinde konuştu.


Editör: Pusula Gazetesi