SÜPER LİG GÖRMÜŞ İKİ EKİP KAPIŞIYOR

Spor Toto 3. Lig’in 24. Haftası müthiş bir mücadeleye sahne olacak. Bir zamanlar Süper Lig görmüş Zonguldakspor ile Erzurumspor, Pazar günü Zonguldak’ta kozlarını paylaşacak.

Ligde Şampiyonluk ve Play-Off hattında büyük bir çekişme yaşanırken, Zonguldakspor ev sahipliği avantajını kullanarak Erzurum ekibine eli boş göndermenin peşinde. Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde hafta boyunca zorlu maçın taktik çalışmalarını yapan Zonguldakspor, Pazar günü takımlarına desteklemeye gelen taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.

SEYİRCİ REKORU KIRMAYA HAZIRLANIYOR

Zonguldakspor’un ligde iddiasını sürdürebilmesi için büyük önem taşıyan karşılaşmada bu sezonun seyirci rekoru kırılması bekleniyor. Zonguldakspor Kulübü Yönetim Kurulu, herkesin maça gelebilmesi için bilet biletlerini 5 TL’ye çekti. Erzurumspor taraftar grubu Dadaşlar, yaptığı organizasyona otobüslerle kente akın edecek.

İKİ TAKIMIN TARAFTARLARI TERÖRE LANET İÇİN YÜRÜYECEKLER

Pazar günü oynanacak maç öncesi Zonguldakspor ve Erzurumspor taraftarları, son aylarda yaşanan terör olaylarına karşı ve Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen Zonguldaklı Uzman Çavuş Göksal Cin için ‘Teröre lanet’ yürüyüşü yapacak. Karşılaşma öncesi 11:00’da Madenci Heykeli’nde toplanacak her iki takımın taraftarları hep birlikte stadyuma kadar yürüyecek.

İSTANBUL BÖLGESİ HAKEMLERİ YÖNETECEK

Merkez Hakem Kurulu, zorlu maçta görev alacak hakemleri açıkladı. Pazar günü Karaelmas Kemal Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati 13.30. İstanbul bölgesinden Erkan Doğan’ın yöneteceği mücadelede, Fettah Yigit ve Alper Uslu yardımcılığını yapacak.

LİGDE HAFTANIN PROGRAMI

Spor Toto 3. Lig'de yapılacak 24. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, tamamı 7 Şubat Pazar günü oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler şunlar:

13.00 Erzin Belediyespor-Kırıkhanspor: Tolga Şinoforoğlu

13.30 Gölbaşıspor-Bursa Nilüferspor: Mehmet Şükrü Közcü

13.30 Zonguldakspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Erkoç Doğan

13.30 Tekirdağspor-Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Şevket Şimşek

13.30 Kozan Belediyespor-Silivrispor: Barkın Kara

13.30 Yeşil Bursa-Maltepespor: Hamit Basık

13.30 Turgutluspor-Altay: Burak Özcan

13.30 Düzcespor-Kızılcabölükspor: Emre Kosif

Editör: Pusula Gazetesi