Zonguldak İl Genel Meclisi Şubat ayının beşinci ve son birleşim toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş başkanlığında yapıldı.

Toplantı açılış ve yoklama ile başlarken, gündemin ikinci maddesi olan bir önceki birleşime ait toplantı tutanağı okundu ve il genel meclis üyeleri tarafından onaylandı.
Gündemin üçüncü maddesi “Zonguldak İli, Gökçebey İlçesi Bodaç Köyü hudutları dahilinde tarım ve hayvancılık amaçlı tesis alanı kurmak amacıyla hazırlanan uygulama imar planı ile ilgili konunun görüşülmesi” ile devam etti ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından onaylandı.
Gündemin dördüncü maddesi “Zonguldak İli Ereğli İlçesi Aydınlar Köyünde yer alan taşınmaz üzerinde konut dışı kentsel çalışma alanı yapılması amacıyla hazırlanan raporların görüşülmesi” ile devam etti ve İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından onaylandı.
Gündemin beşinci ve son maddesi olan “Merkez İlçeye bağlı Elvanpazarcık ile Kardeşler Köyünde bulunan ve doğa yürüyüşlerinin start aldığı Harmankaya ile anayol arası ham yolun, İl Özel İdaresi yol ağına ilavesi ve onarım programının alınması ile ilgili hazırlanan raporların okunması ile devam etti ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından onaylandı.
İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş bir sonraki İl Genel Meclisi toplantısının 01 Mart 2016 Salı günü saat 10.00'da yapılmasına karar verdi.
Editör: Pusula Gazetesi