Yaşar Kaptan Çebi sahasında Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren takımın teknik direktörü Yücel İldiz, her iki takım için zorlu bir karşılaşma olacağını söyledi.
Hafta sonu start alacak olan Bank Asya 1. Lig 2009 -2010 sezonu için yaptığı transfer ve çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Kardemir Karabükspor, deplasmanda oynayacağı Samsunspor karşılaşması için son hazırlıklarını yapıyor.
Kardemir Karabükspor Teknik direktör Yücel İldiz, çok zorlu bir sezon olacağını ifade ederek, " Uzun süreden beri çalışıyoruz. Bu sezon çok sayıda takım favori olarak gösteriliyor bu grupta. Bizde iddialı bir takım olmak istiyoruz. Lige deplasmanda başlıyoruz. İyi başlamak istiyoruz. Samsunspor takımı bu grupta her zaman için belli bir kadrosu olan bir takım. Her ne kadar bazı sıkıntıları yaşasalar da belli klasik ve genç kadrosuyla saha çıkıyor. Onlarda kendi sahalarında galip gelmek istiyor. Bizde lige galip başlamak istiyoruz. Her iki takım içinde zorlu bir mücadele olacak. Ama şuana kadar yaptığımız çalışmalarda oyuncularımız çok gayretli çalıştılar. İnşallah bu yoğun çalışmaların semeresini ligde göreceğiz" dedi.
İldiz ayrıca, takımda Mehmet Ali Şirin ve Ahmet Gökhan Güney´in ayaklarındaki kırıklar nedeniyle sakatlıkları olduğunu ve onları da en kısa sürede iyileşerek takımın içersinde görmek istediklerini sözlerine ekledi.
Çalışmalarını Cuma gününe kadar sürdürecek olan Karabükspor, Cumartesi günü sabah karayolu ile Samsun´a hareket edeceği bildirildi.
Editör: Pusula Gazetesi