KİLİMLİ BELEDİYESPOR – EREĞLİ BELEDİYESPOR MAÇI KAR NEDENİYLE ERTELENDİ

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava Zonguldak’ta futbolu da vurdu. Bölgesel Amatör Lig’de Pazar günü Kilimli Belediyespor – Ereğli Belediyespor arasında oynanması gereken karşılaşma zeminin karla kaplı olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Maçın hakemi Erdem Mertoğlu ve ekibi, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu’nda yaptığı incelemeler sonucunda, zeminin karla kaplı olduğunu ve maçın yapılmasının mümkün olmadığını belirterek ertelediğini açıkladı. Ertelenen maçın ne zaman oynayacağına Türkiye Futbol Federasyonu karar verecek.

EREĞLİ CEPHESİ SİTEM ETTİ

Ereğli Belediyespor Kulübü konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğrafla birlikte şu açıklamaya yer verdi, “ Takımımızın Kilimli maçı elverişsiz saha ve hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Takımımız Kilimli maçı için yola çıktı. Zonguldak yolunda son durum bu. Çok sayıda maddi hasarlı kaza nedeniyle ulaşım aksıyor. Maçın oynanacağı sahada 8-9 santim kar olduğu ve temizlik çalışmasının henüz başlamadığı öğrenildi. Buna rağmen halen iptal haberi yok. Oysa dün Bartın -Beyköy maçı tatil edildi..”

Editör: Pusula Gazetesi