Zonguldakspor&[#]8217;dan iki oyuncuyu renklerine bağlayan Erdemirspor, santrafor arayışı içerisine girdi.


Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Erdemirspor, 5 Eylül´de başlayacak olan yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Erdemir Stadı´nda günde tek antrenmanla sürdürüyor.


Ligdeki iddiasını ve mücadelesini yüksek tutacak, mütevazi bir takım kadrosu oluşturmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Erdemirspor Antrenörü Musa Devrim, son olarak Zonguldakspor´dan Oğuzhan Birdal ve kaleci Adem Baş ile Bolu´dan Bahadır Kıyak´ı da renklerine bağladıklarını açıkladı. Transfer çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Devrim, santrafor arayışlarının da sürdüğünü kaydetti.


Erdemirspor´un, santrafor transferinin ardından, transfer defterini kapatacağı öğrenildi.


Devrim, daha önce, Ereğli Belediyespor´dan Onur, Ereğli´den Ergin, Alaplı´dan Soner Yöndem, SSK´dan Osman Yazgan ve Yunus Demircan, askerden yeni dönen Emre Kuzu ve Serdar Negüzel, geçen seneki kaleci Özdemir Arslan, Ufuk Yılmaz, Nazmi Ünal, Beytullah Değer, Mehmet Ali Köseoğlu, Selçuk, Muhammet Arı, Dinçer ve Ümray Akgül; dış transferde de Çorluspor´dan Mustafa Orhan, İstanbul´dan Mahmut Arman, Karabük´ten Hasan Hazinedar ve Karabük´ten bir de kaleci Volkan ile anlaştıklarını açıklamıştı.

Editör: Pusula Gazetesi