KIZILCABÖLÜK MAÇINI UNUT, KIRIKHANSPOR’A BAK

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor bir günlük iznin ardından 22. hafta sahasında konuk edeceği Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına başladı. Kızılcabölükspor’dan aldığı mağlubiyeti unutmaya çalışan Kırmızı-Lacivertli takımda Teknik Direktör Şenol Demir oyuncularıyla Kulüp Binası’nda toplantı düzenledi. Oyuncularından Kızılcabölük maçını unutmalarını isteyen Teknik Patron, ligin çok uzun maraton olduğunu kayıplara takılmadan önlerine bakmaları gerektiğini vurguladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanında, Zonguldaksporlu futbolcular güce dayalı istasyon çalışması yaptı.

YENİ TRANSFER UĞURCAN BOY GÖSTERDİ

Zonguldakspor’un, 2. Lig ekibi Hatayspordan renklerine kattığı son transferi 23 yaşındaki savunma oyuncusu Uğurcan Arslantürk, takımla birlikte çalışmalara başladı. Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner ve Teknik Direktör Şenol Demir, yeni transfere ilk çalışmasında başarı dileklerini iletti. Yeni transfer Uğurcan Arslantürk, Zonguldakspor gibi büyük camiaya geldiği için mutlu olduğuna değinerek, “Çok mutluyum Zonguldakspor’la anlaştığım için. Transferimde emeği geçen Yalova'da yaşayan Zonguldaklı İşadamı Hakan Albayrak, Kulüp Başkanı Süleyman Caner yönetimine ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda kaybedilmiş bir şey yok. Kızılcabölükspor maçında bir talihsizlik yaşanmış ancak bunun telafisi yapılabilir. Her maçı final olarak düşündüğümüzde daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarım hepsi yardımcı oldu Allah razı olsun. Pazartesi günü geldim Zonguldak’a, şehri biraz gezdirdi arkadaşlar küçük ama güzel bir kent. İnşallah güzel yerlere geleceğimizi düşünüyorum. “ ifadelerini kullandı.

ŞENOL DEMİR: PES ETMEK YOK!

Zonguldakspor Teknik Direktör Şenol Demir, Kızılcabölükspor’a 2-1 mağlup oldukları maçla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Etkili oynadıkları maçta hakem hatalarından dolayı puan çıkartamadıklarına değinen Demir, “Önümüzdeki oynayacağımız 17 tane müsabaka var. Çok ciddi puan var, pes etmek asla yok böyle bir şey söz konusu olamaz.” Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor’da Teknik Direktör Şenol Demir, 2-1 mağlup oldukları Kzılcabölükspor maçının değerlendirmesini yaptı. Ligin en formda ekibi Kızıkcabölükspor’a karşı sergiledikleri etkili futbolunun karşılığını hakem hataları nedeniyle alamadıkları vurgu yapan Teknik Patron, geriye bakmadan yola devam edeceklerini kaydetti.

ERZİN MAÇINDA YENİLSEYDİK BU KADAR ÜZÜLMEZDİM!

Kızılcabölükspor maçında galibiyeti hak eden taraf olduklarına değinen Zonguldakspor Teknik direktörü Şenol Demir, “Hepimiz çok üzüldük, beklentimiz üç puan üzerineydi. Beklemediğimiz hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık o yüzden üzgünüz. İlk yarının son haftasında Erzin maçında yenilseydik bu kadar üzülmezdim. Kızılcabölük maçında kesinlikle mağlubiyeti hak etmedik. Etkili olan, pozisyona giren bizdik, üstün bir oyun sergiledi oyuncularım. Neticede hakem hatasıyla bu skorla karşı karşıya kaldık. Çok başarılı bir kamp dönemi geçirerek ikinci yarıya başladık. Takım halinde hücum ettiğimizde, savunma yaptığımızda başarılı sonuçlar alabiliyoruz. Rakip Kızılcabölükspor’un sadece cılız bir tane şutu var. 75’e kadar savunmada hiçbir hata yapmayan bir savunma vardı, bir hata ile maç eşitlendi, ardından hakem hatasıyla çalınan bir penaltı. Penaltı pozisyonunda rakibin ayağı topa takılarak yere düşüyor. Bütün herkes bu karara tepki gösterdi, çocuklar sahaya girmek zorunda kaldı.

NASIL O KARARLARI VERDİĞİNİ HAKEME SORDU!

Soyunma odasında maçı yöneten Nuri Karahançer’le görüştüğünü ifade eden Demir, “Maç sonrası hakemle görüştüm, bize teşekkür etti anlamsız bir şekilde. Neden penaltımızı vermediğiniz, nasıl böyle sabit bir pozisyonda penaltı çaldınız diye sordum. Okan’ın pozisyonunda sarı kart vermem gerektiği onu bile vermediğini söyledi. Verdiğimiz penaltıda ayağına vurduğunu söyledi Burak’ın. Bunun için içinin rahat olduğunu söyledi. Tabi ki sizin hakkınızı yedim, yanlış kararlar verdim demez tabi.

PES ETMEK ASLA YOK.. ÇIKACAĞIMIZ 17 MAÇ VAR

Kızılcabölükspor maçının artık geride kaldığı vurgulayan Zonguldakspor’un genç Antrenörü, “ Önümüzde oynayacağımız 17 tane müsabaka var. Çok ciddi puan var, pes etmek asla yok böyle bir şey söz konusu olamaz. Aynı ciddiyetle çalışarak önümüzdeki maçları kazanmak için hazırlığımızı yapacağız. Bu ligde kolay maç diye bir şey yok. Görüyorsunuz Silivrispor grubun liderini yenebiliyor, Kırıkhan gidip Tekirdağspor’u yenebiliyor, Gölbaşı gidip Düzce’ye gidip üç tane atabiliyor. Bu ligde daha çok dengeler değişecek. Herkesin herkesi yenebilecek kapasitesi var gücüde var. Kırıkhanspor maçı da zor olacak o yüzden bizim kazanmaktan başka çaremiz yok. Eğer ki biz Şampiyonluğu Play-Off’yu hedefliyorsak içeride puan kaybetmememiz gerekiyor. Sürekli geriye bakarak bir yere ulaşamayız, hatalarımızdan ders çıkartıp Kırıkhanspor maçına konsantre olacağız. Başka şansımız yok. Penaltı pozisyonunda kale arkasında ısınıyordu, hakeme tepkisinden dolayı direk kırmızı gösterdi Uğur’a.

YENİ TRANSFERLER NEDEN OYNAMIYOR ? İŞTE CEVABI

Takımda yeni transferlerin çok fazla oynamadığı yönünde yapılan eleştirilere yanıt veren Şenol Demir, “8 transfer yaptık, 5 transferde olabilirdi, 15 transferde önemli olan hazır olmaları. İlla transferler oynayacak diye bir şey söz konusu değil. Hazırsa oynayacak, değilse de transfer oldu diye oynatacak halim de yok. Hazır olan çok iyi performans sergileyen transferi benim oynatmama gibi bir şansım yok. Bu takımın başarısı benimde başarım olacak, başarısızlıkta benim de başarısızlığım olacakta gerçekten iyi durumda olan oyuncuyu oynatmama şansım olamaz.”

Editör: Pusula Gazetesi