BAŞKAN CANER SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ VE ESNAFIN DESTEĞİNİ ALDI

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor’da yönetimin Kulübe maddi kaynak satışa sunduğu takvim projesi yeniden hareketlendi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in özverili çalışmalarıyla yürütülen takvim projesinde Sivil toplum örgütleri ve esnafları gezerek desteğini aldı.

Başkan Süleyman Caner projesiyle ilgili Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’ı ziyaret ederek Kulübün durumunu aktararak desteğini istedi. Başkan Nas, Dernek olarak 10 adet takvim alarak destek oldu.

KULÜP BAŞKANI: ZONGULDAKSPOR BU KENT İÇİN BİR SANCAK

Ziyarette konuşan Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, “Zonguldakspor bir sancak. Sancak yere düşerse Zonguldak kent olarak yere düşer. Bunu imkansızlıklar içinde ayakta tutmaya çalışıyoruz, bunun için herkesin yardım etmesi lazım. Kastamonu bugün el ele vermiş bütün bürokratlarıyla, sivil toplum örgütleri halkıyla. Bizde burada bir sorunumuz olduğu zaman Valiye gidiyoruz. Bir bakıyorsun başka kimseyi bulamıyoruz. Bir gidiyorsun Erzurum’da maddi problemler yaşanmıyor, Tire gibi ilçe bizden daha iyi durumda. Bize gelince herkes başarı bekliyor ama kimsenin desteği yok. Zonguldak’ta yaşayan insanlar bir türlü Zonguldaklı olma bilincini bir türlü anlayabilmiş kazanabilmiş değil. Bu kentte yaşayan insanlar Zonguldak dışına da çıktığı zaman Zonguldaklıyım diyecek. Herkeste Zonguldaklı bilinci oluştuğunda bu kentte yakacağımız meşale her kesime ulaşacaktır. Biz hizmette alırız daha noktalara da geliriz. Bütün gayemiz bu.

BAŞKAN NAS: HERKESİN ÇORBADA TUZU OLMALI

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas, Zonguldakspor’un içinde bulunduğu durumdan el birliğiyle çıkabileceğine vurgu yaparak, “Şöyle olur genelde başarılı olunca herkes yanınızda olur, başarı yokken kimseyi yanınızda bulamazsınız. Bu hep böyle devam eder. Bu kentin bütün yetkilileri,siyasiler, bürokrasiler, işadamları, sivil toplum örgütleri hep birlikte el ele vermemiz lazım. Zonguldakspor Kulübü Başkanının çok dertli olduğunu yalnız kaldığını da biliyorum. Bu mevkilerin hepsi gelip geçici. Bugün varız yarın yokuz, bu kentin insanlarının Zonguldakspor’a sahip çıkması gerekir. Ama maddi ama manevi çorbada herkesin tuzu olması lazım. Muhtarlar Derneği bu anlamda maddi manevi üzerine düşen neyse yapacaktır. İleri günlerde daha iyi olacağını düşünüyorum. “

PTT PERSONELİ DESTEK VERDİ

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, İşadamı ve Esnaflarını gezerek destek istedi.

PTT Dağıtım Servisi Müdürü Muhammet Çatalçam ve posta dağıtım servisi elemanları, Mehmet İncekara, Nihat Akif Zamirer, Bahattin Öztürk, Arslan Demirci, İsmet Açıkgöz, Çetin Niyazoğlu, Recep Uğur, Şenol Ata, Metin Kutoğlu, Muammer Kalıntaş, Ali Aktaş, Erhan Er, Hasan Er, Süha Gürel, Aykut Çakmak, Eray Akçaoğlu yeni yıl takvimlerinden alarak katkı sağladı. Ayrıca Keleşler Otomotiv sahibi Fatih Keleş 20 adet takvim satın aldı.

Editör: Pusula Gazetesi