Çaycuma Şehir Stadı´nda oynanan hazırlık maçına ilgi az sayıda olurken maçı Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve her iki takımın yöneticileri de izledi.


Çaycuma ve Devrek ekiplerinin mücadelesinde ilk yarıda her iki takım karşılıklı ataklarla kaleleri yokladı. Devrek Belediyespor´lu futbolcuların oyunda daha istekli olduğu maçın ilk 45 dakikası 3-2´lik skorla Devrek Belediyespor üstünlüğü ile tamamlandı.


Maçın ikinci yarısında Çaycumaspor ekibi kontrolü eline alarak Tayfun´un orta sahadan taşıdığı topu filelerle buluşturmasıyla maçta beraberliği sağladı. Bu golün hemen ardından ceza sahası çizgisinden kullandığı frikik atışını da gole çeviren Tayfun takımını öne geçirirken yetenekli olduğunu da gösterdi.


Devrek Belediyespor maçta ataklarını sürdüren ve skorda da üstünlüğü ele geçiren Çaycumaspor karşısında yaptığı değişikliklerle toparlanmaya çalıştı. Çaycumaspor defansının yaptığı hataları iyi değerlendirerek son dakikalarda iki gol bulan Devrek Belediyespor maçın 90 dakikasının bitiminde sahadan 5-4 galip ayrılan taraf oldu.

Maçta Devrek Belediyesporlu futbolcuların tekmelik kullanmamaları dikkat çekerken Devrek Belediyespor´un genç oyuncusu Çağatay´ın kolunun dirsekten dönmesi sonucunda sakatlandı. Çaycumaspor, Devrek Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyete rağmen Ereğli Belediyesporla oynadığı önceki karşılaşmadan daha iyi bir maç çıkartarak teknik heyet ve yöneticilere yeni sezon öncesinde ümit verdi.
Editör: Pusula Gazetesi