Beyçayırı Stadı´nda saat 16.00´da başlayacak tören etkinlikleri kapsamında, ilk olarak yeni sezonun kazasız - belasız geçmesi dilekleri ile kurban kesilecek. Ardından, Ereğli Belediyespor Onursal Başkanı ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ve Ereğli Belediyespor Başkanı Özkan Özyağcı birer konuşma yapacak.


Ereğli Belediyespor´lu futbolcuların tek tek tanıtılacağı törende, misafirler de anons edilecek.Törende, Ereğli Belediyespor Bayan Futbol takımı da sahaya çıkarak, izleyicileri selamlayacak.


Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı ve Teknik Basın Sözcüsü Necat Bakan, konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: "Cumartesi günü saat 17.00´de Beyçayırı Stadı´nda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile oynayacağımız hazırlık maçı ile yeni sezonun açılışını gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımızı kondisyon ağırlıklı olmak üzere sürdürüyoruz. Oyuncularımızın moral ve motivasyonundan son derece umutluyuz. Teknik heyetimiz iyi bir çalışma programı uyguluyor. Gelinen noktada her şey çok iyi ilerliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza emin adımlar ile devam edeceğiz. Lig fikstürü çekildi maçlar belirlendi. İlk iki hafta çok kritik sınavlara çıkacağız. Çekişmeli bir lig olacak. Takım her geçen gün çıtayı biraz daha yükseltiyor. Teknik heyetimize ve futbolcularımızın başarılı olacağına inanıyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi