Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde otomobilden inerek yolun karşısına geçmek isteyen kadına arkadan gelen otomobil çarptı. Yere düşen kadının arkadaşları yaralı kadını üşümemesi için battaniyeyle sararak sağlık ekiplerini bekledi.

Kaza Kirmanlı mahallesi Saniye Erdoğan Ana okulu önünde meydana geldi. Alınan bilgilere Saniye Erdoğan ana okulunda görevli olduğu iddia edilen Yonca Hırçın (27), indiği araçtan yolun karşısına geçmek için yürümeye başladı. Bu sırada arkadan gelen Kibar Hasan Kılıç (42) idaresinde ki 67 LV 953 plakalı hususi otomobili fark etmeyen Yonca Hırçın, otomobilin çarpması ile yola savruldu. Kazayı gören Yonca Hırçın'ın mesai arkadaşları, yaralı kadın için sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulans beklendiği sırada ise yaralı kadının arkadaşları, Yonca Hırçın'ın üşümemesi için battaniye ile sardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yonca Hırçın' ı yapılan ilk müdahale sonrasında ambulansa alarak Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı.

Görgü şahidi olayı polise anlatırken, sürücü Kibar Hasan Kılıç "Ablacım olay neyse onu anlat. Kadın dalgındı" dedi. Bir başka görgü şahidi ise "Arabanın çarpması ile kadının düştüğü yer arasında 1,5 metre bile yok" dedi.

Sürücü Kibar Hasan Kılıç ifadesi için polis merkezine götürülürken, Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan yaralı Yonca Hırçın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Editör: Pusula Gazetesi