Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor’un devre arası transfer döneminde İnegölspor’dan kadrosuna kattığı Furkan Aydın, PusulaTV’ye iddialı açıklamalarda bulundu. Bir dönem Fenerbahçe’nin alt yapısında oynayan ve Christoph Daum döneminde A takımla çalışmalara katılan forvet oyuncusunun, profesyonel kariyerinde 30 golü buluyor.

Zonguldakspor’la birlikte Antalya kamp çalışmalarına katılan futbolcu, sezonun ikinci yarısında atacağı gollerle takımın Şampiyonluğa ulaşmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

HAKAN ŞÜKÜR GİBİ GOLLER ATACAĞIM

Eskiden Galatasaray ve Milli takımın eski golcüsü Hakan Şükür’ü örnek aldığını belirten Zonguldakspor’un yeni transferi, “2-3 Kulüpten teklif geldi ancak Zonguldakspor benim için öncelik oldu çünkü büyük bir camia. Zonguldaksporlu taraftarların takımlarına sahiplendiğini biliyorum, bir çok kulüpte bunu göremiyorsun. Bu futbolcuların içinde çok önemli, onları mahcup etmeyeceğiz inşallah. Taraftarın karşısında futbolcu daha fazla motive olur, bunu da Zonguldakspor’da yaşamak istiyorum. Uğur Yalçın geçen seneden takım arkadaşımdı, çok yardımcı oldu aynı şekilde diğer arkadaşlarımda. Kısa zamanda takım arkadaşlarıma alıştım, iç içeyiz hep birlikte. Hakan Şükür vardı kendime örnek aldığım attığı kafa golleri beni etkiliyordu. Bende kendimi geliştirmeye başladığımda bunu yapabildiğimi gördüm. İkinci yarı Zonguldakspor taraftarlarına güzel kafa golleri izletmek istiyorum.

OKAN EKEN'İN İYİ OLMASI BENİ DAHA FAZLA HIRSLANDIRIR

Kendi mevkisinde oynayan Okan Eken’i tanıdığını ve rekabetin takıma katkı sağlayacağını belirterek, “ Liderle aramızda 9 puan var, bu hiç önemli bir fark değil. Lideri de yakalayabiliriz vura vur gittiğimiz zaman, en kötü Play-Off olacaktır. Okan Eken’i daha önceden tanıyordum, çok iyi bir forvet. Okan’ın iyi olması beni daha fazla hırslandırıyor, hoşuma da gidiyor. İkimiz birlikte te oynayabiliriz, bu hocanın kararı. Ben beklerim Okan oynar veya tam tersi, hiç sıkıntı yok.

DÜZCESPOR’U YENERSEK BİZİ KİMSE DURDURAMAZ

İkinci yarının ilk maçında konuk edecekleri Düzcespor maçına da değinen tecrübeli forvet, “Sezonun ilk yarısında taraftar takımlarını hep yanında olmuş, Düzcespor maçında daha fazla ilgi göstereceklerini tahmin ediyorum. Bu beni heyecanlandırıyor, heyecanlandığım zaman daha etkili olduğumu düşünüyorum. Düzcespor galibiyetiyle başlarsak ikinci yarıya karşımızda kimsenin durabileceğini düşünmüyorum. Daum döneminde Fenerbahçe’ydim bir sene A takımdaydım, çok çalışarak o düzeye gelmek istiyorum.

Editör: Pusula Gazetesi