Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Fatih Şahin Zonguldak´a gelerek Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdulkerim Gün ve Ak Parti Genlik Başkanı Murat Kulaç ile partilileri ziyaret etti.


Gün, parti teşkilatının çalışmalarıyla ilgili Genel Başkan Fatih Şahin´e bilgi verdi.


Genel Başkanı Fatih Şahin de Zonguldak´ta olmaktan ve parti teşkilatı ile fikir alışverişinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Parti binasında yapılan karşılaşma toplantısında Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin ve yönetimi gençler tarafından ilgiyle karşılandı.


Türkiye genelinde il kongrelerini başarıyla tamamladıklarını ve 2011 yılında yapılacak seçimleri gençlerle kazanacaklarını belirten Şahin; "Türkiye genelinde il kongrelerimizi tamamladık. Uygulayacağımız programlarla teşkilatlarımızı güçlendireceğiz. 2011 yılında yapılacak seçimlere teşkilatlarımızla birlikte hazırlanıp seçimleri gençlerle kazanacağımıza inanıyorum. Bütün illerimizdeki gençlik kolları teşkilatımızla partilerimize nasıl daha fazla destek sağlayabileceğimizi araştırıyoruz. Bu destek turumuzun bugünkü ayağını Zonguldak´ta gerçekleştiriyoruz. Zonguldak Gençlik Kolları Teşkilatı arkadaşlarımızın da bu güne kadar yaptığı çalışmalarla Türkiye genelinde partilere çok önemli katkılar sağladı. Bizde bugün onların da sorunu dinleyerek partimize iyi katkılarda bulunmaları için yardımcı olacağız. Ak Parti gençliğini diğer partilerle kıyasladığımızda partilere çok önemli değerler veren bir teşkilattır. Genç arkadaşlarımızın desteği ile partilerimiz 2011 yılındaki seçimlerde çok güzel sonuçlarla ayrılacağına inanıyorum. İnşallah ilerleyen yıllar bizim için güzel olacak" dedi.


Ardından Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdulkerim Gün, Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin´e madenci heykeli ile kömür vagonu hediye edildikten sonra parti teşkilatı ile toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör: Pusula Gazetesi