ZTSO Meclis Başkan Vekilleri Levent Sürmen ile Ömer Faruk Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşen Orhan, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, KOSGEB Uzmanı Soner Kaynar ve Kurs Eğitmeni Ayşegül Savaş Likoğlu’nun katıldığı törende kursiyerlere sertifikaları verildi. Uygulamalı girişimcilik eğitimi kapsamında başvuru sonucunda başarılı olan 59 kursiyer 70 saatlik eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.
ZTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda konuşma yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya Oda olarak girişimcilik eğitimi programına önem verdiklerini belirterek bu kapsamda bugüne kadar yaklaşık 300 kursiyere sertifikalarını verdiklerini söyledi. Sarıkaya, " Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişiminin hızlanması ve rekabet gücünün artması Zonguldak TSO olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu amaç doğrultusunda yapılacak çalışmalarda, girişimcilere her zaman çok ihtiyacımız vardır. Girişimci, yeni bir ürünü veya hizmeti, hayal gücü sayesinde kafasında oluşturabilen ve bu fikri uygulayabilecek cesaret ve beceriye sahip olan kişidir. Sizler, Odamız ve KOSGEB işbirliği ile almış olduğunuz eğitim sayesinde almaya hak kazandığınız sertifikanızla bu fikirlerinizi bir işe dönüştürme fırsatı yakalamış bulunmaktasınız. Elinize geçen bu fırsatı çok iyi değerlendirerek, hem kendiniz hem de ilimiz için katma değer yaratacak işler başaracağınıza inancımız tamdır" şeklinde konuştu.
KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Uzmanı Soner Kaynar’ın konuşmasının ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Editör: Pusula Gazetesi