YÖNETİM İKİNCİ YARI İZLENECEK YOL HARİTASINI ÇİZDİ

Spor Toto 3. Lig’de ilk devre maçlarının geçtiğimiz hafta tamamlanmasının ardından Zonguldakspor’da yönetim, ikinci yarı planlamasını yapmak için toplandı. Sezonun ilk devresini istediği noktada tamamlayamayan Kırmızı-Lacivertli Kulüp, devre arasında yapacağı hamlelerle yeni bir oluşumun içerisine girmek için harekete geçti. Yapılacak yeni hamleler konusunda Süleyman Caner Başkanlığındaki yönetim kurulu bir araya gelerek yol haritasını çizdi.

ŞENOL DEMİR’LE ‘DEVAM’ KARARI ALINDI

Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda, Teknik Direktör Cahit Terzi’nin istifasının ardından 17. Hafta göreve gelen Genç teknik adam Şenol Demir’le sezonun ikinci yarısı için devam kararı aldı. Demir yönetiminde iki maça çıkan Kırmızı-Lacivertli takım, Gölbaşıspor’u 3-1 yenerken, Erzin Belediyespor’la 0-0 golsüz berabere kaldı. Teknik Patron Şenol Demir, sezonun ikinci yarısında daha iddialı kadro oluşturmak yönetime rapor sunmaya hazırlanıyor. Takımdan ayrılmak isteyen ve Demir’in ikinci yarıda kadroda düşünmediği oyuncularla yolların ayrılacağı ardından eksik noktalara takviye yapılacağı belirtildi.

ANTALYA YOLCULUĞU BAŞLIYOR

Zonguldakspor, sezonun ikinci yarı hazırlıklarına erken başlıyor. Geçtiğimiz hafta sonu tamamlanan ilk yarı maçlarının ardından 3 gün için yapan Kırmızı-Lacivertli takım, kamp için Perşembe günü Antalya'ya gidecek. Zonguldak’tan gidecek Teknik ekip ve futbolcuların akşam saatlerinde yola çıkacağı, başka illerdeki oyuncuların ise Antalya’da takıma katılacağı belirtildi. 10 gün sürecek kampta Zonguldakspor, hazırlık maçlarıyla eksiklerini görme şansı bulacak. Ligde sezonun ikinci perdesi 10 Ocak’ta başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi