Kilimli Belediyespor 20. transferini Polat Türkmen´in desteğiyle yaptı. Yeni transfer T.F.F. 2. Lig takımlarından Manisa Turgutluspor´lu Şeref Yeşiloğlu oldu.


Kilimli Belediyespor Kulüp binasında dün gerçekleştirilen imza töreniyle takımın renklerine bağlanan profesyonel futbolcu Şeref Yeşiloğlu, T.F.F. 2. Lig ekiplerinden Manisa Turgutluspor´dan Kilimli Belediyespor´a transfer edildi. Transfer giderlerini karşılayan Milletvekili Polat Türkmen Kulüp binasındaki imza töreninde sporu hak ettiği yere getire-bilmek için desteklerinin süreceğini belirtirken, Kulüp Başkanı Engin Aygün, Antrenör Ahmet Terzi ve Kulüp yöneticileri Türkmen´e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.


Kilimli halkı seven ve destekleyen bir halktır, elbirliği ile Kilimli Belediyespor´u en azından 3. Lig´e çıkarmak için gayret içerisinde olacağız diyen Milletvekili Polat Türkmen, şöyle dedi; "Elbirliği ile yönetimiyle, hocaları-mızla, futbolcularımızla beraber hepimiz Kilimli Belediyespor´u en azından 3. Lig´e çıkarmak için gayret edeceğiz. Dolayısı ilehem Türk futboluna, hem Kilimli´ye, hem Zonguldak´a güzel hizmetler edeceğiz. Bakıyorsunuz ki bir Brezilya hemen hemen dünyanın her yerine futbolcu veriyor. Futbol deyince akla Brezilya geliyor. Bizim oyuncu-larımızın da kabiliyetleri onlardan az değil, yeter ki bunu bir yaşam biçimi haline getire-bilsinler. Bu eğitim gençlerimize verildiği takdirde gençlerimiz çok güzel şeyler yapacak-larına inanıyorum. Bunu başaracağımızdan eminim."


TFF 2. Lig takımı Manisa Turgutluspor&8217;dan transfer edilen profesyonel orta saha oyuncusu Şeref Yeşiloğlu, sarı-siyahlı ekibe transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hedefimiz Zonguldak´ta Lig´de ve terfi müsabakalarında şampiyon olmak ve bunu da başaracak güçteyiz. Transferimde emeği geçen herkese, özellikle Sayın Milletvekilimiz Polat Türkmen´e teşekkür ediyorum. Taraftarın iyi bir izleyici olduğunu duydum, heyecanlandım. Onları heyecanlandıracak futbolu oynayaca-ğıma eminim" dedi. Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün ise, "Şeref kardeşimiz 2. Lig´den Kilimli Belediyespor´a transfer oldu. Transferde tüm giderleri Sayın Milletvekilimiz Polat Türkmen karşılamıştır. Desteklerinden dolayıkendisine çok teşekkür ediyorum. 20. transferimizi gerçekleştirdik. Bu gidişle iki oyuncu daha transfer edeceğiz. Kamp dönüşünde transferimiz tamamlanmış olacak. İlk 3´e girmek için elimizden geleni yapacağız. Futbol bu her şey olabilir" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi