Türk Halk Müziği sanatçısı, söz yazarı ve sunucu Şevket Doğan, bir süre önce Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinin Belediye Başkanı Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret ederek, Karapınar beldesindeki çalışmalar nedeniyle Başkan Aydın’a teşekkürlerini iletip, her Pazar akşamları kendisinin hazırlayıp sunduğu “Şevket Doğan Show” adlı programına davet etmişti. Bunun üzerine Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, belde sakinlerini Vizyon Türk TV'de yayınlanan Şevket Doğan Show’a programına götürdü.
Türkiye’de popüler sanatçılar arasında yerini alan ve yaşamını İstanbul’da sürdüren bölgemiz sanatçılarından Şevket Doğan, Belediye Başkanı Ahmet Aydın ile belde halkını programında ağırladı.

Program konuğu olarak sahnede yerini alan Başkan Aydın, program sonrası şöyle konuştu: “Karapınar beldesi yerel ve ulusal basın organlarının yanında televizyon kanallarının da ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Vizyon Türk Televizyonu Karapınar’a gelerek, hem beldenin genel tanıtımını, hem de belde halkını programına davet etti. Uydu üzerinden tüm Türkiye ve birçok Avrupa ülkesine yayın yapan Vizyon Türk kanalında yayınlanan Şevket Doğan Show ekibi, Karapınar’a gelerek çekimler yapmıştı, daha sonra konuk olarak katıldığımız programda bizleri en güzel şekilde ağırlayan beldemiz adına gerek yurt içi gerekse yurtdışında yaşayan hemşehrilerimize güzel mesajlar vermemizi sağlayan Vizyon Türk’ün program yapımcılarından, bölgemiz sanatçılarından Şevket Doğan’a teşekkür ediyorum.”

Sunucu Şevket Doğan ise, “Karapınar halkını burada ağırlamaktan mutluluk duydum. Topraklarım gelmiş. Biz sanatçılar sizlerin sayesinde buralardayız. İnşallah daha da güzel işlere imza atacağız” dedi.

Şevket Doğan, türkülerle gece boyunca eğlenen Karapınarlılarla bol bol sohbet etti.

Editör: Pusula Gazetesi