ŞENOL DEMİR’DEN SAVUNMAYA ÖZEL ÖNLEM

Zonguldakspor, Spor Toto 3. Lig’de hafta sonu konuk olacağı Gölbaşıspor maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Ligde haftalardır kazanamayan Zonguldakspor’da, yeni teknik ekip Gölbaşıspor maçı öncesi özellikle savunma hattında bazı eksikleri gidermek için özel çalışmalar yaptırıyor.

Teknik Direktör Şenol Demir, eski maç görüntülerini takip ederek hemen hemen her maçta hata yapan savunma hattına ayrı bir çalışma yaptırdı. Özellikle savunma hattına gelen hava toplarına dikkat çeken Genç Teknik adam, oyuncularından alanları daha iyi kapatmalarını istedi. Kırmızı-Lacivertli takım, çalışmanın ikinci bölümünde şut ve taktik çalışması yaptı.

Futbolcuların soğuk havaya rağmen istekli olmaları karşısında da sürekli "Bravo" diyerek motive eden Teknik ekip, Gölbaşıspor ve Erzin Belediyespor maçını kazanarak taraftarın yüzünü güldüreceklerini belirtti.

LİSELİLER MORAL AŞILADI

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Stadyumu’nda çalışma yapan Zonguldakspor’a moral ziyaretinde bulunarak çikolata ikram etti. Kritik Gölbaşıspor maçı öncesi tezahüratlarıyla antrenmana renk kalan liseliler ardından futbolcular ve teknik ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi. Liseli öğrenciler yaptıkları açıklama şu ifadelere yer verdiler, ‘Zonguldakspor’un başarı olması için okuldan fırsat bulduğumuz zamanlarda iç sahada olsun dış sahada destek veriyoruz. Son haftalarda kötü bir gidiş var, takımımıza güveniyoruz bunun önüne geçeceklerdir. Bugün Gölbaşıspor maçı öncesi yeni teknik ekibe ve oyunculara moral vermek için idmanı ziyaret ettik. Şenol Demir yönetiminde takımımız yeni bir çıkış yaparak Play-Off hattına yeniden girecektir. Biz iyi günde kötü günde her zaman takımın yanındayız."

PFDK CEZA KESTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Zonguldakspor’un yer aldığı 1. Grup’ta yer alan takımlara ceza yağdırdı. Kırıkhanspor oyuncu Güven Gürsoy’la 2 resmi maç ve 1.500 tl para cezası, Maltepespor’a kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası, Antrenör Tuncay Kesooğlu’na sportmenliğe aykırı hareketten 1 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine girme cezası ayrıca 3 bin Tl para cezası, Yeşil Bursa’ya takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.200 Tl para cezası, Tekirdağspor Kulübü’ne taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2.500 Tl para cezası, Altayspor’a kötü tezahürat nedeniyle 2 Bin Tl para cezası verildiğini açıkladı.

Editör: Pusula Gazetesi