Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde, borçları nedeniyle bunalıma giren 28 yaşındaki Erhan K., aracıyla ateşe verdiği işyerine kendini kapatarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekiler tarafından kurtarılan ve sinir krizi geçiren Erhan K. hastaneye kaldırılırken, yangın büyümeden söndürüldü.

İlçe merkezinde cep telefonu bayii, evli ve 1 çocuk babası Erhan K, saat 11.30 sıralarında işyerinin önündeki 67 AZ 472 plakalı hafif ticari aracı ile işyerine benzin dökerek ateşe verdi. Kendisini de işyerine kapatarak intihar girişiminde bulunan Erhan K., içeriye giren çevredekiler tarafından çıkarılarak kurtarıldı. Gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle işyeri ve araçtaki yangın büyümeden söndürüldü.

İşyeri ve aracı hasar gören Erhan K., kendisini yere atarak sinir krizi geçirdi. Çevredekilerin sakinleştirmeye çalıştığı Erhan K.'ya, daha sonra gelen sağlık görevlileri müdahale etti. Sedyeye konulan Erhan K., kendisini yere atmak istedi. Güçlükle kontrol edilen Erhan K., ambulansa götürülürken, "Yaktınız beni" diyerek bağırdı. Erhan K., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Arslan K., oğlunun neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini belirterek, "Bizimle bir şey paylaşmazdı. Hiçbir şeyden bilgim yok. Borcu olduğunu biliyorum sadece" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.




Editör: Pusula Gazetesi