Zonguldak’ta şizofren hastası bir kişi, kötü kokular yüzünden mahallelinin ihbarı üzerine eve gelen polislere arkadaşının odada uyuduğunu söyledi. Odaya giren ekipler, ilk incelemelere göre, iki gün önce öldüğü belirlenen şahsın cesediyle karşılaştı.
Edinilen bilgiye göre olay, Karaelmas Mahallesi İncirsuyu Sokak'taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, evden gelen kötü kokulardan şüphelenen mahalleli, polis ekiplerine haber verdi. Eve girdiklerinde ağır bir kokuyla karşılaşan ekipler, evde yaşayan M.A.’ya evde başka kimsenin olup olmadığını sordu. Erdoğan Güllü ile birlikte yaşadığını söyleyen M.A., Güllü’nün odada uyuduğunu söyledi. Odaya giren ekipler, Erdoğan Güllü’nün cesediyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 45 yaşındaki Erdoğan Güllü’nün aşırı alkol tüketimine bağlı olarak iki gün önce hayatını kaybetmiş olabileceğini belirledi. Daha sonra eve gelen olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı. Evde yapılan incelemelerde çok sayıda alkol ve kolonya şişesi bulundu.
Hayatını kaybeden Erdoğan Güllü’nün cansız bedeni tabutla Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürülürken, M.A. ise sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Editör: Pusula Gazetesi