Konser vermek için Zonguldak’a gelen müzisyen ve söz yazarı Cem Adrian, hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Adrian, Seçkin Organizasyon Şirketi tarafından Zonguldak’a gelerek Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Salonu’nda hayranlarıyla buluştu.

“KULİSİ GÖRSENİZ DAHA EĞLENCELİ”

İlk şarkısının ardından konuşan Adrian, defalarca konser verdiği GMİS Salonu’nu üstü kapalı eleştirdi. Sanatçı Adrian “Bu salonu çok seviyoruz, çok enteresan bir havası var. Herhalde 70’li yıllardan beri bir çivi çakılmamış. Kulisi görseniz daha eğlenceli, gerçekten bu eski havayı çok seviyorum. Yine de kulisi görmenizi isterdim. Çok seviyoruz burayı” diye konuşunca salonda gülüşmelere neden oldu.

Bir buçuk saat sahnede kalan Adrian, 10’uncu yılını kutladığı albümlerden parçalar seslendirdi. Adrian, konserde kendi şarkılarının yanı sıra Musa Eroğlu’nun ‘Telli Turna’, Ahmet Kaya’nın ‘Yakamoz’ şarkılarını seslendirdi. Adrian’ın bu performansları seyirciden çok alkış aldı. Yeni albümünün yakında çıkacağını söyleyen Adrian ‘Hoş geldin’, ‘Her Şey Çok Sevmekten’, ‘Ben seni çok sevdim’, ‘Şeker Prens Tuz Kral’ gibi şarkılarını seslendirdi.

Editör: Pusula Gazetesi