ZONGULDAKSPOR SON NEFESTE BERABERLİĞİ KURTARD

Spor Toto 3. Lig’de 15. haftanın maçları Çarşamba günü oynandı. Zonguldak ekibi, büyük umutlarla gitti Cizrespor deplasmanında beraberliği son dakika golüyle kurtardı.

Şanlıurfa Gap Arena Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımlardan tanıdığımız Hasan Vezir’in çalıştırdığı Cizrespor ilk devreyi Gökhan Emreciksin’in attığı golle 1-0 önde kapattı. Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, hücum gücünü arttırmak için ikinci yarıda Suat, Eren ve Oğuzhan’ı oyuna aldı.

Zonguldakspor beraberlik golünü 90’da Okan Eken’le buldu. Kalan bölümde üstünlük için yüklenen Zonguldak ekibi aradığı üstünlük golünü bulamayınca beraberliğe razı oldu.

BİR PUANLA İKİ BASAMAK BİRDEN YÜKSELDİ

Zonguldakspor aldığı beraberlikle haftalar sonra iki basamak birden yükseldi. Kızılcabölükspor’un mağlup olması, Tekirdağspor’un haftayı maç yapmadan geçirmesiyle Zonguldakspor 22 puanla dördüncü basamağa yükseldi. Ekibimiz hafta sonu Grubun güçlü ekiplerinden Tekirdağspor’u konuk edecek.

YERİ VE ZAMANI GELDİĞİNDE GEREKENİ YAPACAĞIZ!

Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından taraftarın istifaya çağırdığı Teknik Patron Cahit Terzi ilk kez konuştu. Terzi, Kozan Belediyespor yenilgisi sonrasında yönetimin izniyle İstanbul’a moral bozukluğunu üzerinden atmak için gittiğini, yeri ve zamanı geldiğinde gerekeni yapacaklarını söyledi.

Terzi’nin açıklaması şu şekilde, “Cizrespor karşısında çok baskılı oynadık. Kalemize gelen tek topla gol yedik, uzaktan şutla.

Bir çok pozisyona girdik forvette beceriksiz kaldık. Son bölümdeki baskıyla bir gol bulduk bu takımın hakkıydı zaten. Berabere bitti her iki takımada hayırlı olsun.

Yönetimle kontak halinde hareket ettim. Kendi başıma tabiî ki hareket etmiyorum. Biraz anlamında biraz sıkıntımız vardı, hava değişimi olması için yönetimden iki gün izin aldım.

İstanbul’da Salı günü buluşarak takımda Şanlıurfa’ya geçtik. Biz yeri ve zamanı geldiğinde gerekeni yapağız.”


STAD: Şanlıurfa Gap Arena

HAKEMLER: Ozan Soykan([*][*]), Sebahattin Ayvazoğlugil([*][*]), Kürşathan Akın([*][*])

CİZRESPOR: Ahmet Taş([*][*]), Serhat([*][*]), Onur([*][*]), Tunahan([*][*]), Razaman([*][*]), Gökhan Emreciksin([*][*]), Rıdvan[*][*](dk. 68 Deniz[*]), Yunus([*][*]), Abdulkadir([*][*][*]), İlker[*](dk. 79 Hamit[*]), Ali([*][*][*])

ZONGULDAKSPOR: Ferdi([*][*]), Ferhat[*](dk. 63 Suat[*]), Harun([*][*]), Burak([*][*]), Semih([*][*]), Berkan[*](dk. 75 Oğuzhan[*]), Turan([*][*]), Mert([*][*]), Okan([*][*]), Hüseyin[*](dk. 46 Eren[*]), Onur Eriş([*][*])

GOLLER: dk. 21 Gökhan Emreciksin (CİZRESPOR), dk. 90 Okan Eken (ZONGULDAKSPOR)


Editör: Pusula Gazetesi