Çaycuma Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tekvando kursuna malzeme desteğinde bulundu. 10 adet raket ellik, 10 adet darbe yastığı, 10 adet safeguard, kask, yüz korumalı kask ve kum torbası düzenlenen törenle teslim edildi. Barbaros Kutlutaş Ortaokulu salonunda düzenlenen törene; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Gençlik Hizmetleri ve Spor Çaycuma İlçe Müdürü Erkan Arslan, Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürü Mürsel Çoban, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Müdürü Harun Toksoy, sporcular ve aileleri katıldı.
Tekvando kursiyerlerinin gösterilerinin ardından Çaycuma Belediyesi tarafından temin edilen malzemeler, Belediye Başkanı Kantarcı ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özen tarafından sporculara verildi. Başkan Kantarcı, belediye olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını, sporun her alanına destek verdiklerini ifade etti.

Katkılarından dolayı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi