Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sorunları yerinde incelemek ve eksiklikleri gidermek amacıyla 19 mahalle muhtarları ile bir araya geliyor. İncivez Mahallesi’nde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, Başkan Yardımcısı Erhan Darende, Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Tatar da eşlik etti.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yaptığı konuşmada, “Mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Aciliyet sırasına göre, bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle muhtarlarımızda, sadece kendi mahallelerinde yer alan sorunları değil, diğer mahallelerimizde yer alan sorunları da görmek için bir araya geliyorlar. Bu durum beni de çok mutlu ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde daha kalıcı ve sağlıklı çalışmalar yürütebiliyoruz. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bir araya gelerek, kaynaşarak, halkımızla bizim aramızda köprü vazifesi görerek bizlere yardımcı oluyorlar. Sadece bu mahalle değil, tüm mahallerimize hizmet getirmek amacı taşıyoruz. Zonguldak’ı daha güzel günler bekliyor. Alt yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken, parke yol çalışmalarımız da tamamlanmak üzere. Tüm gayretimiz ekibimle birlikte, daha yaşanabilir bir Zonguldak için…” dedi.

İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher ise, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e ve teknik ekibine teşekkür ederek, “Zonguldak’ta çok duyarlı bir belediye çalışıyor. İlk kez alt yapı ile uğraşan bir Belediye Başkanımız var. Doğalgaz geliyor ve her taraf parke çalışması olmaya başlıyor. Zonguldak halkı için, Başkanımız ekibi ile birlikte çalışıyor. İnşallah, Zonguldak ileriki günlerde çalışmalarda tamamlandığı zaman daha güzel günlere ulaşacaktır” diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi