HAFTAYA SON SIRADA GİREN RAKİBİNDEN PUAN ÇIKARTAMADI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor, İstanbul deplasmanında konuk olduğu Dikilitaşspor’a 2-1 mağlup olarak kötü gidişe engel olamadı.

Sarı-siyahlı takım galibiyete için gittiği deplasmanda hesapta olmayan şok bir yenilgi aldı. Maça istediği gibi başlayamayan Kilimli Belediyespor, 20’inci dakikada 1-0 geriye düştü. Zonguldak ekibi ilk yarıda ki beraberlik arayışları sonuç vermeyince ilk 45 dakika ev sahibi Dikilitaş’ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda gol için yüklenen Kilimli Belediyespor, aradığı golü 59’da Okan’la buldu. Mücadelede 1-1’lik eşitliği yakalayan Kilimli Belediyespor, 61’de tekrar geriye düştü. Bu dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Tugay Sözbir takımını öne geçirdi. Sarı-siyahlı takım 75’te Mustafa’nın kırmızı kart gördüğü mata bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında golü bulamadı. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Kilimli Belediyespor, rakibine 2-1 yenildi.

KİLİMLİ 12. BASAMAĞA GERİLEDİ

Kilimli Belediyespor 2 puanla 12. basamağa gerilerken, Dikilitaşspor sezonun ilk galibiyetiyle Kilimli’nin üstüne çıktı. Kilimli Belediyespor önümüzdeki hafta Bartınspor’u konuk edecek.

Editör: Pusula Gazetesi