Eski Bağlık Gazinosu&[#]8217;nda düzenlenen geceye CHP Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Zonguldak İl Teşkilatı, CHP İlçe Başkanı Yaşar Balcı, bazı amatör küme takımlarının temsilcileri, Kdz Ereğli Spor Gönüllüleri Derneği Başkanı Orhan Ergür ve yönetim kurulu üyeleri, Bayan futbol ve erkek takımlarının sporcuları katıldı.


Düzenlenen gecede Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı, iki yıllığına göreve gelen yönetimin ciddi başarılar hedeflediğini, bir diğer hedeflerinin de Ereğli halkına sporun her dalını sevdirmek olduğunu söyledi.


Gecede konuşan aynı zamanda takımın Onursal Başkanı olan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yönetimin başarılı olacağına inandığını ifade etti.


Posbıyık; &[#]8220;Hedef Ereğli ve Zonguldak&[#]8217;tan yetişen çocukları takıma kazandırmak, bu yörenin çocuklarıyla başarı yakalamak, kimse bizden hemen şampiyonluk beklemesin, ama şu bilinmeli ki 5 yıl içinde inanılmaz şeyler olacak&[#]8221; dedi.


Konuşmaların ardından Başkan Posbıyık yeni sezonun Ereğli Belediyespor&[#]8217;a hayırlı olmasını dileyerek ve Ereğli Belediyespor yönetimiyle birlikte pasta kesti.


Gecede ayrıca sahne alan Neray, birbirinden güzel şarkılarıyla geceye katılanları coşturdu. Ayrıca Kdz Ereğli Belediye Foklar gurubu yöresel oyunlarıyla geceye renk kattı.

Editör: Pusula Gazetesi