Zonguldakspor&[#]8217;da sürpriz var. Geçen sezonda Zonguldakspor&[#]8217;a transfer edilen ancak istenen seviyede sahaya çıkarılamayan ve takımda kalması muammaya dönen Brezilya&[#]8217;lı Sambacı Sergio takıma geri dönüyor.


Deplasmanlı Süper Amatör Lig&[#]8217;den sıyrılarak bir üst tura yükselme hesapları yapan Zonguldakspor&[#]8217;da transfer döneminin son günlerine girildi. Önümüzdeki yıl 3.lig grup müsabakalarına katılmayı hedefleyen kırmızı-lacivertli ekipte Pazartesi günü sezon açılışı yapılacak. Şimdiye kadar yapılan 11 dış ve 8 iç transferle iyi bir kadro kurulduğunu belirten Zonguldakspor&[#]8217;da 3 transferin daha beklendiği belirtildi. Antrenör Cahit Terzi daha önce yaptığı bir açıklamada &[#]8216;yabancı oyuncu almayacağız&[#]8217; demişti. Yönetimin Pazar günü bir sürpriz yaparak, geçen sezon çeşitli nedenlerle takımda istenen seviyede oyuna dahil edilemeyen ve gitmesi yada kalması muammaya dönen Brezilyalı futbolcusu Sergio&[#]8217;yu tekrar ekibe dahil edeceği öğrenildi. Pazar günü yapılacak olan transfer toplantısında ilk kez bir araya gelecek yeni ve eski oyuncular Pazartesi günü topbaşı yapacak. 3 transfer daha gerçekleştirmesi beklenen Zonguldakspor&[#]8217;un transfer defterini Pazar günü kapatacağı öğrenildi.


Sezon açılışını Pazartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadyumu&[#]8217;nda tam kadro ile yapacak olan kırmızı - lacivertli ekibin yeni sezondaki hedefi, 3. lige mutlaka çıkmak.


Zonguldakspor Kulüp Başkanı Celal İncekara, &[#]8220; Bu sezon hedefimiz 3. Lig kapılarını ardına kadar açmak için takımımıza ve Zonguldakspor formasına yakışır futbolcular transfer ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Bu şehrin takımı olan Zonguldakspor&[#]8217;u en iyi yerlere getirmek için başta teknik direktör olmak üzere yönetimimle elimizden geleni yapıyoruz. Kısa bir dönem içerisinde yaptığımız dış ve iç transferlerle iyi bir takım kurduk. Pazar günü anlaştığımız Brazilyalı Sergio ve 3 dış transferle Kulüp binamızda sözleşme imzalayacağız. Yapılacak bu transferlerle transfere son vereceğiz. Pazartesi günü de sezon açılışını yaparak hazırlıklara başlayacağız&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi