Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Seyfettin Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında Çaycuma ilçe merkezinde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Aydemir’in seçim çalışmalarına Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, Çaycuma İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Milletvekili Adayı Aydemir ve beraberindeki heyet, tüm esnafı tek tek ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Aydemir, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, “Saadet Partisi’nin içinde yer almadığı bir Meclis milletin hiçbir derdine deva olamaz. Milli Görüş’ün yer almadığı hiçbir Meclis bu ülkenin sorunlarına çare olamaz. Ondan al üç milletvekili, öbürüne ekle beş milletvekili, hiçbir şey değişmez. Nitekim değişmemiştir. Saadet Partisi bir yana, diğerleri bir yana... Saadet Partisi, bu memleketin mayasıdır, özüdür ve ruhudur. Çaycumalı hemşehrilerime sesleniyorum, oyunuzu tereddütsüz bir şekilde Milli Görüşün tek adresi Saadet Partisi’ne gözünüzü kırpmadan verebilirsiniz. Saadet Partisi’ne verilen her oy, devletimizin ve milletimizin geleceği açısından çok büyük önem arz etmektedir. İşte gelinen noktayı görüyorsunuz. Türkiye’mizin sorunları 2002’de ne ise, 2015’de önümüzde duruyor. Hayret ediyorum ki, mevcut AK Parti iktidarı milletimizden 4 sene daha istiyor. Türkiye koalisyonlar dönemine girmiştir. Herkes kardeş kardeş geçinmeyi ve siyaset yapmayı öğrenmek mecburiyetindedir” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi