Uçar´ın yanı sıra Kaplan´ı ziyaret edenler arasında, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolak, Gökçebey İlçe Başkanı Zeki Uslu katıldı.


Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iktidar partisinin sorumluluğunun fazla olduğunu belirterek, vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi.


Kaplan konuşmasına şöyle devam etti:


"Arkadaşlarımız bize yeni görevimizde başarılar dilemek için ziyaretimize geldiler. Biz de kendilerine yeni görevinde başarılar dileriz. İktidar partisinin sorumluluğu daha fazladır. Vatandaşımız her şeyi onlardan bekler. Onlarla aramızdaki ilişkimiz ve irtibatımız sürekli olacak. Türk toplumunda bir yapı var.


Devlet dairesinde ne yapılırsa iktidar partisinden bilirler. İyi olanları kimden bilirler bilmiyorum ama kötü olanları iktidar partisinden bilirler. Hâlbuki biz 30 senedir memuruz. Ama bizim vatandaşımızın böyle bir yapısı var. Daha öncede belirttim.


Ben bu konuda vatandaşı anlayışla karşılamaya çalışıyorum. Çünkü biz burada vatandaşa hizmet etmek için varız. Vatandaş sorunu olsun veya olmasın bize çekinmeden gelsinler.


Yapılacak bir şey varsa yaparız. Yapılmayacak şey ise vatandaşı ikna eder göndeririz. Her türlü yardımcı oluruz vatandaşımızda memnun kalırlar. Çünkü ikna edilerek gönderildikleri zaman insanlar kendilerini insan yerine konulduğunu anlar. Doğrusuda budur. Beni ziyaret eden ve desteğini esirgemeyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. Arkadaşlara da görevinde başarılar diliyorum."


Uçar: ´Her zaman destekçi olacağız´


Kaplan&[#]8217;ı yönetimi ile yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, emniyet ile Zonguldak´taki asayişi korumak için hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi. Bazı konularda iktidarın yanlış anlaşıldığını belirten Uçar; "Bizler kamu hizmeti veren bürokratlarımıza siyasi unsuru olarak değil, katkı unsuru olarak buralarda olmayı diledik. Bu anlamda Sayın Emniyet Müdürümüzün Zonguldak için yapacağı bütün asayişi için hizmetlerinin arkasında olup destek vereceğimizi belirtmek isterim. Sayın müdürümüzün de ifade ettiği gibi başarısızlıkları iktidara yüklerler başarıyı ise hiç dile getirmezler.


Biz bunları saygıyla karşılıyoruz. Ne olursa olsun birlik beraberlik içerisinde Zonguldak´a hizmet etmek için hazırız ve her zamanda destekçileri olacağız. Sayın müdürümüze yeni görevinde de başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi