Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek, kongre sürecini değerlendirdi. Toplantıya, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolak, Gökçebey İlçe Başkanı Zeki Uslu hazır bulunurken, Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ile Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik katıldı.


Yeni kararlar almaya hazırlandıklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, konuşmasında şunları söyledi: "Kongre sürecinden sonra teşkilatlarımızla derlenip toparlanma sürecini değerlendirmek ve yeni kararlar alarak neler yapabilirizi konuşmak için toplandık.


Önümüzdeki süreçte yapmaya hazırlandığımız çalışmaları değerlendirdik. Teşkilatlarımızın daha aktif bir süreç geçirebilmek için neler yapabiliriz. Bu konudaki arkadaşlarımızın düşüncelerini alıp uygulamaya geçeceğiz."


Alaplı ve Devrek ilçe başkanlarının toplantıya neden katılmadığı yönündeki soruya ise Uçar; "Devrek´teki arkadaşımız katılacağını söyledi. Henüz gelmedi. Alaplı´daki arkadaşımız da toplan-tıya katılmayacağını söylemişti. Gelmediler" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi