BÖLGESEL GELİŞİM LİGLERİ'NDE SEZONUN BAŞLANGICI ERTELENDİ

Zonguldakspor’un yer alacağı Coca-Cola Gelişim Ligleri çatısı altında oynanan Bölgesel Gelişim Ligleri Bayram tatilinin araya girmesiyle ertelendi.

Zonguldak ekibi U14-15-16 ve 17’de İç Anadolu, U19’da ise Marmara-2 Grubu’nda yer alıyordu. Bu hafta sonu başlayacağı bildirilen Bölgesel Gelişim Ligleri (U14-U15-U16-U17-U19), Federasyonumuzca lig planlamalarının Kurban Bayramı sonrasında yeniden yapılması ve müsabakaların bayram sonrasına bırakılması sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Bölgesel Gelişim Ligleri'nin sezon planlamaları ve müsabaka programları Federasyonumuzca daha sonra bildirilecek.U17 Elit Akademi Ligi ise daha önce planlandığı şekilde bu hafta sonundan itibaren oynanmaya başlayacak.

U19’DA İLK RAKİP ANKARAGÜCÜ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, Bölgesel Gelişim Liglerinin fikstürü açıklandı. 10 ekibin yer alacağı Marmara-2 Grubu’nda Zonguldakspor ilk maçını deplasmanda MKE Ankaragücü ile yapacak. U19’da takım sayısı az olduğundan 3 devreli oynanacak.

U17’DE RAKİP OSMANLISPOR

10 takımın yer alacağı U17’de Zonguldakspor ilk maçı Ankara deplasmanında Osmanlıspor’la yapacak. Osmanlıspor’un A takımı Spor Toto Süper Lig’de yar alıyor. U19’da olduğu gibi lig 3 devreli oynanacak.

U14-15-16’DA RAKİP KONYASPOR

Zonguldakspor’un yer alacağı U14-15-16 ‘de ilk rakip ise Torku Konyaspor oldu. Elmasın U16 takımı ilk maçını evinde, U14-15 takımı ise deplasmanda oynayacak. Lig iki devreli oynanacak.

Editör: Pusula Gazetesi